Κοροϊδία: Αλλά είπε ο Μαρινάκης, άλλα πράττει ο… Ολυμπιακός

Κοροϊδία: Αλλά είπε ο Μαρινάκης, άλλα πράττει ο… Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχθές στο ΔΣ της λίγκας είπε στον επίλογο της ομιλίας του ότι «πρέπει με ηρεμία να πάρουμε αποφάσεις που θα είναι για το καλό και των μεγάλων και των μικρών».

Χθες, στο ΔΣ της ΕΠΟ ο Ολυμπιακός έθεσε με μεγάλη πίεση θέμα κατάργησης της διάταξης στο καταστατικό της (άρθρο 74) που αναφέρεται στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της SL1. Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Τ. Αγραφιώτης ζήτησε το θέμα της κεντρικής διαχείρισης να τεθεί στην Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου, ωστόσο υπέρ της πρότασης του ψήφισαν μόνο οι Π. Δημητρίου, Λ. Λεουτσάκος. Ο Αγραφιώτης δεν τα παράτησε και τελικά το συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε το θέμα να συζητηθεί και να κριθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στις 27 Μαΐου. Αν ο Μαρινάκης ήθελε πραγματικά να βοηθήσει οικονομικά τους μικρούς της SL1, τότε αυτό μπορεί να γίνει κυρίως μέσα από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Κάτι που δεν θα συμβεί τουλάχιστον για την επόμενη τριετία, καθώς ο Ολυμπιακός υπέγραψε στην CosmoteTV μέχρι το 2025 και συνολικά θα εισπράξει 55 εκατ. ευρώ!  Με τόσα λεφτά είναι σίγουρο ότι θα περισσέψουν… ψίχουλα για τους μικρούς.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΠΟ ανέβηκε η ένταση από τον Τ. Αγραφιώτη και σύμβουλος του είπε πως «αυτά αλλού, να αφήσεις την ένταση, εδώ δεν θα γίνονται τέτοια». Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Στ. Αντωνίου και τοποθετήθηκε για τα πυρά που δέχθηκε την Πέμπτη από τον Μαρινάκη στην λίγκα: «Δέχθηκα απρόκλητα επίθεση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι την είχε προσχεδιάσει και μίλησε με αχαρακτήριστες εκφράσεις για την Ομοσπονδία. Εγώ δεν θέλω να ξαναπάω στην λίγκα, παραιτούμαι από εκπρόσωπος της ΕΠΟ, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό».

Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος υπέρ του Αντωνίου με αφορμή «την ανοίκεια, απρόκλητη και δυσφημιστική λεκτική επίθεση που δέχτηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου της λίγκας». Ο κ. Αντωνίου απολαμβάνει της απόλυτης εκτίμησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της χώρας και τιμά την ΕΠΟ με το ήθος του…».

Πηγή: livesport

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X