Μικρούτσικος: Ο λόγος που έφυγε... τρέχοντας από το πλατό της Καινούργιου (VIDEO)

Μικρούτσικος: Ο λόγος που έφυγε... τρέχοντας από το πλατό της Καινούργιου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ασχολήθηκε με το χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει τα αποσπάσματα.

«Εγώ γιατί να υποστώ όλο αυτό το μαρτύριο μιας ηχορύπανσης, η οποία χτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αλλά αυτά είναι αποτελέσματα μιας αντίληψης παραγωγής που τέτοιους ανθρώπους θα τους κρατάει για να γίνονται τέτοια σαν απονενοημένο διάβημα, να τους μείνει λίγο θεαματικότητα ανάλογη του πρότζεκτ», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζοντας το ξέσπασμα της Βρισηίδας Ανδριώτου στον πάγκο της Μπλε ομάδας.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μόλις η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τον Ανδρέα Μικρούτσικο πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ διαβάζει την παλάμη και έχει μαντικές ικανότητες, ο γνωστός παρουσιαστής έφυγε τρέχοντας από το πλατό, λέγοντας «φεύγω, πάω να μου πει τη μοίρα μου».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X