Ο Βράνιες την... έκανε πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Καζαντζόγλου: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι "πόλεμος" χαρακωμάτων και χρειάζεται περισσότερα από την ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ένα ακόμα θέμα προέκυψε στην ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον Όγκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όγκνιεν Βράνιες τη Δευτέρα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν προπονήθηκε γιατί έκανε θεραπεία. Ωστόσο δεν έδωσε το «παρών» στα Σπάτα.

Και αν αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς θεραπεία μπορεί να έκανε σε φυσιοθεραπευτή εκτός προπονητικού κέντρου, αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι η… πρόωρη αποχώρησή του από την Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Live Sport», ο 32χρονος στόπερ αναχώρησε από την Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για αυτό το λόγο (ο παίκτης που όπως είχε διαρρεύσει από την ΠΑΕ είχε ταξιδέψει για να είναι δίπλα στην ομάδα στο ματς της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ), ήταν απών από τις εξέδρες όπου βρίσκονταν σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Και λέμε σχεδόν γιατί από το συγκεκριμένο παιχνίδι απουσίασε και ο Γιώργος Τζαβέλλας (ο οποίος επίσης λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τον Άρη, έκανε θεραπεία). Η υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες είναι μία από τις πολλές που απασχολούν την ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Βόσνιος ο οποίος πέρσι τέτοια εποχή, είχε χαρακτηριστεί «καμένα λάδια» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά τελικά αποκτήθηκε και υπέγραψε μάλιστα διετές συμβόλαιο ανανέωσης με δικαίωμα μονομερούς οψιόν για ένα ακόμα χρόνο, ήταν από τον περασμένο Απρίλιο ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Η τελευταία συμμετοχή ήταν στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Άρη, στην εντός έδρας ήττα με 1-2. Έκτοτε δεν ξαναέπαιξε ποτέ και είναι χαρακτηριστικό πως στα έξι παιχνίδια που ακολούθησαν ήταν μονίμως εκτός αποστολής. Όπως προκύπτει δε από την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Βράνιες αν και προπονούνταν κανονικά μέχρι και τις 16/4 εκείνη τη μέρα αποχώρησε με ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και την επομένη αποκλείστηκε από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έκτοτε ο Βράνιες είτε έκανε θεραπεία, είτε προπονούνταν ατομικά. Μπήκε κάποια στιγμή ξανά στο κανονικό πρόγραμμα και συγκεκριμένα στις 25/4, έτσι ξαφνικά όμως εξαφανίστηκε και πάλι! Μάλιστα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν όπως προαναφέραμε ούτε στην αποστολή, αλλά ούτε και στο ιατρικό δελτίο! Από τις 5 Μαΐου επέστρεψε στο ιατρικό δελτίο λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική και από τότε μέχρι τη Δευτέρα έκανε είτε θεραπεία, είτε προπονούνταν ατομικά. Αξίζει τέλος να υπενθυμίσουμε ότι ο Βράνιες είχε δημιουργήσει αρκετά θέματα και επί εποχής Γιαννίκη.

Ένα εξ αυτών είχε να κάνει με την άδεια που είχε πάρει στη χειμερινή διακοπή ο Σέρχιο Αραούχο. Είχε πάρει επίσης ειδική άδεια τον Μάρτιο, για να πάει στην πατρίδα του για προσωπικές υποθέσεις (όπου εθεάθη σε… πάρτι), το διάστημα που είχε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών (τις εξέτισε την 26η αγωνιστική και στην πρεμιέρα των play off).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X