Τσιμίκας: «Τα δίνουμε όλα για να τα πάρουμε όλα»

FA Cup: Ο Τσιμίκας έδωσε το Κύπελλο στη Λίβερπουλ στα πέναλτι! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Σεντ Μέρις όμως έκανε σπουδαία ανατροπή και επιβλήθηκε 2-1 της Σαουθάμπτον με τα γκολ των Μιναμίνο και Μάτιπ, για να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την Μάντσεστερ Σίτι μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Για ένα ακόμα ματς ο Κώστας Τσιμίκας έβαλε το χέρι του για να βοηθήσει τους κόκκινους αφού το δεύτερο τέρμα προήλθε από δική του εκτέλεση κόρνερ.

Ο Έλληνας μπακ μίλησε στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας της ομάδας και έδωσε το σύνθημα για το υπόλοιπο της χρονιάς.

«Πιέζουμε ο ένας τον άλλον. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας. Όλοι δουλεύουμε σκληρά ακόμα και εάν δεν είναι στην αποστολή, είτε παίζουν είτε όχι. Όλοι είναι 100% έτοιμοι. Τι να πω για αυτή την ομάδα; Είμαστε μέσα στη διεκδίκηση όλων των τίτλων. Τα δίνουμε όλα για να τα πάρουμε όλα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X