Γεωργία Μπίκα: Το βίντεο-ντοκουμέντο που είδε η εισαγγελέας (VIDEO)

Γεωργία Μπίκα: Το βίντεο-ντοκουμέντο που είδε η εισαγγελέας (VIDEO)

Η εισαγγελέας είδε τι δείχνει το βίντεο από το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου παρουσιάστηκε βίντεο με αποκλειστικά πλάνα από τις κάμερες του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε από έναν 27χρονο γόνο γνωστής οικογενείας.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα εισηγήθηκε προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, καθώς δέχτηκε τον ισχυρισμό του ότι υπήρξε συναίνεση από καταθέσεις ενός υπαλλήλου της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και ενός υπαλλήλου της ασφάλειας που περιέγραψαν τις κινήσεις που δείχνει το βίντεο.

Σε αυτό φαίνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις της 24χρονης εκείνο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς:

Στις 2:09, η Γεωργία διασχίζει με το αυτοκίνητό της τον δρόμο και παρκάρει έξω από το ξενοδοχείο για να πάει στο πάρτι στη σουίτα του 6ου ορόφου.

Στις 2:25 βγαίνει από το αυτοκίνητο με την 17χρονη φίλη της και κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Ένα σκυλάκι τις ακολουθεί από την ώρα που βγήκαν από το αυτοκίνητο.

Στις 2.28 μπαίνουν στο ξενοδοχείο.

Στις 3.36 η Γεωργία φαίνεται να φεύγει από το πάρτι.

Στις 4.03 κι ενώ έχουν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο μαζί με τη φίλη της πριν από περίπου 25 λεπτά, όπως είπε στην κατάθεσή της η Γεωργία Μπίκα. Οι δυο γυναίκες, φίλη και μητέρα της Γεωργίας, της προτείνουν να τους ακολουθήσει όμως αυτή αρνείται να αφήσει το αυτοκίνητό της εκεί.

Μετά από 25 λεπτά περιπλάνησης, μόνη της, η Γεωργία δεν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της, επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Είναι φανερό ότι η κοπέλα ήταν σε κακή κατάσταση, αφού φαίνεται να παραπατάει. Τρικλίζει και είναι φανερό ότι δυσκολεύεται να περπατήσει.

Ελάχιστα λεπτά μετά, η Γεωργία Μπίκα πλησίασε και πάλι στο ξενοδοχείο.

Στις 4.05 μπαίνει στο ξενοδοχείο, όπου την περίμενε αντί για βοήθεια, όπως η ίδια κατήγγειλε, ο απόλυτος εφιάλτης.


Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X