Απίστευτο: Με αλητεία Μάντεν και επόπτη πήγαν να δώσουν πέναλτι «μαϊμού» στον Άρη και να ακυρώσουν καθαρό γκολ της ΑΕΚ!

Απίστευτο: Με αλητεία Μάντεν και επόπτη πήγαν να δώσουν πέναλτι «μαϊμού» στον Άρη και να ακυρώσουν καθαρό γκολ της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Πάλι καλά που υπάρχει το VAR γιατί θα βλέπαμε... θαύματα και πάλι κατά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα σε λίγα πράγματα πήγαμε να δούμε να γίνονται απίστευτα πράγματα ξανά για την ΑΕΚ!

Ο Μπόμπι Μάντεν και οι βοηθοί του φαίνεται πως ήρθαν με… πρόβλημα στα μάτια στην Ελλάδα και το ματς της Ένωσης με τον Άρη.

Αρχικά, στο 58′ και όταν μετά από σέντρα του Στίβεν Τσούμπερ από τα αριστερά και την απόκρουση του Κουέστα ο Γκαρσία βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, ο επόπτης έδειξε πολυ γρήγορα οφσάιντ. Ωστόσο, το ριπλέι έδειξε τον Ελβετό να καλύπτεται και μάλιστα ούτε καν οριακά. Κατα πολύ! Το VAR γλίτωσε την ΑΕΚ.Απίστευτο: Με αλητεία Μάντεν και επόπτη πήγαν να δώσουν πέναλτι «μαϊμού» στον Άρη και να ακυρώσουν καθαρό γκολ της ΑΕΚ!

Λίγο αργότερα, ο Μάντεν έδωσε με χαρακτηριστική ευκολία πέναλτι υπέρ του Άρη για χέρι του Χατζισαφί και κάρτα στον Ιρανό. Φυσικά, το VAR ενήργησε ξανά πολύ γρήγορα δείχνοντας πως δεν υπάρχει η παραμικρή παράβαση.Απίστευτο: Με αλητεία Μάντεν και επόπτη πήγαν να δώσουν πέναλτι «μαϊμού» στον Άρη και να ακυρώσουν καθαρό γκολ της ΑΕΚ!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X