Η ΑΕΚ καλείται να κάνει κάτι που δεν έχει κάνει φέτος

Η ΑΕΚ καλείται να κάνει κάτι που δεν έχει κάνει φέτος
Photo Credits: INTIME

Όλα όσα έχει κάνει η ΑΕΚ φέτος στα ντέρμπι απέναντι στο Big 5 στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο δεν αφήνουν αισιοδοξία για το ματς με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναζητά στις 20:00 στο Χαριλάου το πρώτο διπλό σε ντέρμπι με μεγάλη ομάδα για να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για το Conference League της επόμενης σεζόν.

Η Ένωση αντιμετωπίζει τον Άρη και μόνο με νίκη θα μπορεί να νιώθει άνετα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, όπου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ομως αυτό δεν το έχει κάνει ποτέ φέτος. Δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας ούτε τον Άρη, ούτε τον Ολυμπιακό, ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε τον Παναθηναϊκό. Σε οκτώ παιχνίδια-ντέρμπι με το Big 5 έχει μετρήσει τέσσερις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι στον Άρη στο Χαριλάου στο ματς της κανονικής διάρκειας βρέθηκε να χάνει στο 95’ με γκολ του Σάκιτς, ενώ νωρίτερα μόλις είχε ισοφαρίσει με το γκολ του Σέρχιο Αραούχο.

Διαβάστε την συνέχεια στο Sportime

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X