ΑΕΚ κάνε αυτό που πρέπει στο Χαριλάου! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ κάνε αυτό που πρέπει στο Χαριλάου! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Τελικό... Ευρώπης δίνει σήμερα η ΑΕΚ στο Χαριλάου απέναντι στον Αρη και καλείται να είναι σοβαρή!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «πρέπει» για την ΑΕΚ είναι σήμερα πιο μεγάλο από ποτέ!

Η «Ενωση» αν και έχει κάνει… τα πάντα για να βρεθεί στη σημερινή θέση (να συζητάμε δηλαδή αν θα βγει στην Ευρώπη!!!), έχει την ευκαιρία με νίκη να εξασφαλίσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σήμερα λοιπόν (20:00, NovaSports 2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), ο Δικέφαλος αγωνίζεται στο Χαριλάου με τον Αρη σε ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει για να μην μπει σε περεταίρω μπλεξίματα.

Μάλιστα, το έργο της ΑΕΚ αναμένεται να ενισχύσει και ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και αναμένεται να αγωνιστεί κάποια λεπτά στο φινάλε του ματς αν χρειαστεί…

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός στράικερ της ΑΕΚ, υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό στις 28 Απριλίου και όλα έδειχναν πως θα χάσει τα τελευταία 5 ματς της σεζόν. Ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και το τιμ των φυσιοθεραπευτών στην ομάδα έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Ο «Τσίνο» έχει αποδείξει πολλάκις την αγάπη του για την ΑΕΚ και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή ήθελε πολύ να είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και λίγα λεπτά στο ματς αν αυτό καταστεί εφικτό.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει μετρημένες επιλογές για το σημερινό παιχνίδι. Ένας παράγοντας που τον δυσκολεύει είναι πως πρέπει να διαχειριστεί και την κούραση των παικτών του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μεσοβδόμαδα.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να συνεχίσει ο Στάνκοβιτς με τον Ρότα που κάνει καλές εμφανίσεις τελευταία να βρίσκεται στα δεξιά και τον -εξαιρετικό το τελευταίο διάστημα- Χατζισαφί αριστερά. Το αμυντικό δίδυμο των Τζαβέλλα και Μήτογλου δεν θα αλλάξει ούτε στο παιχνίδι με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Οι Κριχόβιακ, Σιμάνσκι και Μάνταλος θα αποτελέσουν την τριάδα των χαφ, ενώ Τσούμπερ, Γκαρσία και  Άμραμπατ παραμένουν ως η τριάδα της επίθεσης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Το πλάνο του Αρη

Ο Αρης από την άλλη, προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση απέναντι στον ΠΑΟΚ και θα παραταχθεί στον σημερινό αγώνα χωρίς τους Γκάνεα, Εντιαγέ, Μπεναλουάν. Λόπεθ, ενώ εκτός αποστολής βρίσκονται ακόμα και οι Χαϊροβιτς, Ντένις.

Με νίκη (όπως και η ΑΕΚ) κλειδώνει την είσοδό του στην τετράδα, ενώ τον βολεύει σχετικά και το «Χ» δεδομένου ότι την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να παρατάξει τους Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμπακατά, Ματίγια, Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε και Καμαρά.

Αναλυτικά η αποστολή του Αρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόλιο, Μαντσίνι, Ματίγια, Σούντγκρεν, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λουμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

Ο διαιτητής του Αρης – ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Ρόμπερτ Μάντεν
  • Βοηθοί: Ρουμ, ΜακΛίοντ
  • 4ος διαιτητής: Θανάσης Τζήλος
  • VAR: Φάμπιο Μέλο
  • AVAR: Τριανταφύλλου

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X