ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ προσέφυγαν στο CAS για τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από την Ευρώπη

ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ προσέφυγαν στο CAS για τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από την Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA έκανε πράξη τις απειλές της και προχώρησε μια σε μια σειρά κυρώσεων προς τη Ρωσία μετά την εισβολή της στα ουκρανικά εδάφη, αποκλείοντας μεταξύ άλλων όλες τις ομάδες της χώρας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παρόλα αυτά, τέσσερις σύλλογοι της Ρωσίας δεν έχουν πρόθεση να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και θα δώσουν μάχη για την άρση της ποινής.

Ο λόγος για τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Δυναμό Μόσχας και Σότσι οι οποίες προσέφυγαν στο CAS, με την ελπίδα πως το Δικαστήριο θα αναιρέσει τις κυρώσεις της UEFA και θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Τη σχετική απόφαση έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης η ΤΣΣΚΑ, η οποία αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος μας, καθώς και τρείς ακόμα σύλλογοι της Russian Premier League, κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού (CAS), κατά της απόφασης της UEFA της 2ας Μαΐου 2022, να αναστείλει τις ρωσικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλοι οι σύλλογοι ζήτησαν ταχεία εξέταση της καταγγελίας.

Ελπίζουμε ότι θα τηρηθεί η αθλητική αρχή. Η ΤΣΣΚΑ προσπαθεί να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει τις υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα. Η υποβολή αγωγής πριν το τέλος της σεζόν συνδέεται με αυστηρές προθεσμίες για την άσκηση έφεσης σε μεμονωμένες αποφάσεις της UEFA (10 ημερολογιακές ημέρες)».

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X