Αγνοείται Ιρανή αρσιβαρίστρια που μετείχε στο Παγκόσμιο νεανίδων του Ηρακλείου

Αγνοείται Ιρανή αρσιβαρίστρια που μετείχε στο Παγκόσμιο νεανίδων του Ηρακλείου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση της αθλήτριας, Γιέκτα Τζαμάλι, βρίσκεται η ιρανική ομοσπονδία, αντιπροσωπεία της οποίας μαζί με τη νεαρή αρσιβαρίστρια είχαν καταλύσει στο Ηράκλειο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η 17χρονη, η οποία μάλιστα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο αρασέ (τέταρτη στο σύνολο), την τελευταία ημέρα των αγώνων έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της πατρίδας της και εκ τότε η τύχη της αγνοείται.

Η Τζαμάλι την ώρα που η αποστολή βρισκόταν στο στάδιο για τους αγώνες, αυτή εικάζεται ότι βρήκε ευκαιρία για να διαφύγει καθώς δεν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Όταν οι υπεύθυνοι της αποστολής του Ιράν διαπίστωσαν ότι η κοπέλα έχει εξαφανιστεί, ειδοποίησαν την αστυνομία, ωστόσο οι μέχρι στιγμής έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες. Η αθλήτρια δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ούτε έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο και οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει για άλλη χώρα της Ευρώπης καθώς μπορούσε να ταξιδέψει εντός Sengen.

Η αποστολή του Ιράν έμεινε στο Ηράκλειο αναζητώντας την αθλήτρια, που ωστόσο κανείς δεν ξέρει προς το παρόν, αν παραμένει στην χώρα και αν είναι ασφαλής.

Εκπρόσωπος της ομάδας της ωστόσο τόνισε πως το πιθανότερο είναι να εξαφανίστηκε καθώς ανήκει στην κατηγορία των αθλητριών που δεν θέλει να επιστρέψει πίσω στο Ιράν για πολιτικούς λόγους.

Το θεοκρατικό καθεστώς του Ιράν έχει οδηγήσει στο πρόσφατο παρελθόν μία παίκτρια του χάντμπολ, δύο ποδοσφαιρίστριες και μία αθλήτρια της κωπηλασίας, στο να ζητήσουν πολιτικό άσυλο. Συγκεκριμένα την τελευταία 3ετια πάνω από 20 αθλητές της χώρας έχουν πράξει το ίδιο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X