ΑΕΚ: Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα - Επιασε δουλειά για τον τρίτο τελικό

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει ήδη δουλειά για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό που είναι τελικός δίχως αύριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη στον δεύτερο τελικό αλλά η κάκιστη διαιτησία δεν της επέτρεψε να φτάσει στο 1-1  που θα έφερνε ξανά στα ίσια την υπόθεση τίτλου.

Ακόμα και έτσι ωστόσο η «Ένωση» δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει την «μάχη» ξεκινώντας την αντεπίθεση της από την προσεχή Δευτέρα στον τρίτο τελικό που πλέον είναι ένας αγώνας δίχως αύριο για την ομάδα του Αλέξη Αλβανού.

Από την Τετάρτη κιόλας όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ έπιασαν δουλειά εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. Ο Αλέξης Αλβανός είδε στο πρώτο ημίχρονο τα στοιχεία που περίμενε από την ομάδα του και το ζητούμενο πλέον είναι η διάρκεια. Η ΑΕΚ δείχνει σε κρίσιμα σημεία να εγκλωβίζεται στην επίθεση γεγονός που καλείται να διαχειριστεί με πιο καθαρό μυαλό και να βρει άλλες λύσεις στο σκοράρισμα. Παρά το γεγονός πως η ομάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και από την Δευτέρα να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους για τον τίτλο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X