Ετοιμη να πυροδοτήσει «βόμβα» με Ντε Γιόνγκ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρώτος στόχος του Τεν Χαγκ ο Ντε Γιονγκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση επί ημερών Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται να ρίξουν «βόμβα»!

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης και τον Ζεράρ Ρομέρο που θεωρείται από τους πιο αξιόπιστους δημοσιογράφους στα θέματα της Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιόγνκ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η αγγλική ομάδα έχει σχεδόν κλείσει την υπόθεση, με τον Ντε Γιόνγκ να ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ και να συνεργαστεί ξανά με τον Έρικ Τεν Χαγκ, με τον οποίο είχε δουλέψει στον Άγιαξ, έχοντας κάνει μερικές φοβερές σεζόν, με αποκορύφωμα την 2018/19.

Για το συγκεκριμένο «μπαμ», οι «κόκκινοι διάβολοι» θα δώσουν στους «μπλαουγκράνα» ένα ποσό που θα αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X