ΑΕΚ: «Βράζουν» για την διαιτησία που «έσπρωξε» με το έτσι θέλω τον Ολυμπιακό στη νίκη!

ΑΕΚ: «Βράζουν» για την διαιτησία που «έσπρωξε» με το έτσι θέλω τον Ολυμπιακό στη νίκη!
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία που ειδικά στο β' ημίχρονο τα σφύριζε όλα εις βάρος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γνώρισε μεν την ήττα με 22-21 από τον Ολυμπιακό έχοντας ωστόσο και δικαιολογημένα σοβαρά παράπονα από την διαιτησία.

Για την ακρίβεια στις τάξεις της ομάδας βράζουν σήμερα για την διαιτησία των Κινατζίδη- Φωτακίδη οι οποίοι φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων για να διαχειριστούν ένα τέτοιου είδους παιχνίδι.

Στην ΑΕΚ διαμαρτύρονται όχι μόνο για 1-2 φάσεις αλλά για σωρεία λάθος σφυριγμάτων που «έσπρωξε» ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στην ανατροπή στο β’ μέρος και στη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά οι ποινές που έδειξαν ήταν 5-1 εις βάρος της ΑΕΚ, έδειξαν μόλις δύο δίλεπτες σε όλο το παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Ειδικά στα κρίσιμα σημεία «έκλειναν» επιδεικτικά τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Κοτσιώνη, σε βήματα του Δομπρή, έδωσαν ανύπαρκτο επιθετικό στον Πλάθα στο τέλος που θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει,  Είναι ενδεικτικό πως ακόμα και σε μια πεντακάθαρη φάση άουτ όπου ο πάγκος της ΑΕΚ ζητούσε να το δουν στο VAR, έδειξαν κίτρινη στον προπονητή, Αλέξη Αλβανό για διαμαρτυρία. Για να μην αναφερθούμε καν στις προκλητικές χειρονομίες του Τόμας Μπάουερ προς τον πάγκο της ΑΕΚ ο οποίος την Παρασκευή ήταν ιδιαίτερα …ευαίσθητος και σηκώθηκε μαζί με την ομάδα του να φύγει από το γήπεδο επειδή τον ενοχλούσε η κερκίδα με τα γυναικόπαιδα.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα εξόφθαλμα λάθη με τον παρατηρητή Κατσίκη να επηρεάζει συνέχεια τους διαιτητές για τις αποφάσεις τους μέσα στο γήπεδο. Είναι απορίας άξιον να μάθουμε με ποια κριτήρια επέλεξε η Επιτροπή τους συγκεκριμένους άπειρους διαιτητές για να διευθύνουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση, υποκύπτοντας απλά στις αστείες διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού χωρίς κανένα επιχείρημα. Η ΑΕΚ δέχτηκε να χρησιμοποιήσει το κλειστό της Χαλκίδας, συμβάλλοντας στην προώθηση και την αναβάθμιση του αθλήματος στην Ελλάδα αλλά φαίνεται πως είναι μόνη της σε αυτό!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X