Ντε Λαουρέντις: «H μαφία στην Ιταλία δυσκολεύει την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι»

Ντε Λαουρέντις: «H μαφία στην Ιταλία δυσκολεύει την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι»
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της Νάπολι έχει στόχο να βελτιώσει το Diego Maradona αλλά η μαφία της χώρας στέκεται εμπόδιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εξέφρασε σε δηλώσεις τα παράπονα του αφού ανέφερε ότι η μαφία της Ιταλία και συγκεκριμένα, η Καμόρα και η Ντραγκέτα έχουν δυσκολέψει το σχέδιο για την ανακατασκευή του Diego Maradona.

«Στην Αγγλία έχουν τα πιο λειτουργικά γήπεδα και νόμους που έθεσαν εκτός τους χούλιγκανς. Εμείς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με τη μαφία, με την Καμόρα και τη Ντράγκετα. Είναι πιο περίπλοκο για εμάς», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Έχω ήδη ένα πρότζεκτ. Το έχουν φτιάξει οι άνθρωποι που έφτιαξαν το Allianz Stadium. Ο δήμαρχος μού είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέμα, περιμένω, γιατί όταν αναλαμβάνεις την πόλη της Νάπολη θες 6-7 μήνες για να καταλάβεις τι συμβαίνει σε αυτή την πόλη. Θα ανακαινίσουμε το Diego Maradona, θα γίνει πολύ όμορφο.

Πρέπει όμως να μελετήσουμε και διάφορα παράπλευρα προβλήματα: Οι δρόμοι, τα Μέσα μεταφοράς το βράδυ, πώς θα μείνει ζωντανός ο χώρος επτά μέρες την εβδομάδα. Είναι εύκολο στα λόγια, αλλά θα χρειαστούν πράξεις».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X