«Η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση που ο Κριχόβιακ δεν θα μπορεί να αρνηθεί»

«Η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση που ο Κριχόβιακ δεν θα μπορεί να αρνηθεί»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να βάλει τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην OPAP Arena

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα… ρέστα της είναι αποφασισμένη να δώσει η ΑΕΚ στον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ για να καταφέρει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και μετά το τέλος του συμβολαίου του που είναι σε ισχύ.

Ο Πολωνός άσος έχει δείξει την αξία του με το «καλημέρα» παρότι δεν έχει προλάβει να δέσει στο απόλυτο σε μια ομάδα με πάμπολλα προβλήματα.

Δημοσίευμα στην Πολωνία μάλιστα, κάνει λόγο για μία μεγάλη πρόταση που ετοιμάζεται να του καταθέσει η ΑΕΚ.

«Είναι η βάση της εθνικής ομάδας εδώ και χρόνια. Ωστόσο, αποτελεί βασικό στοιχείο της κυρίας στα… χαρτιά, καθώς η απόδοσή του έχει πέσει εδώ και καιρό. Ο Κριχόβιακ αφού έφυγε από τη Ρωσία βρίσκεται στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ της Αθήνας, εκεί όπου η απόδοσή του παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα.

Το μέλλον του παραμένει άγνωστο. Τον Γενάρη βέβαια είχε ειπωθεί ότι πηγαίνει στην ΑΕΚ μόνο για μισό χρόνο και αφού τελειώσει το πρωτάθλημα θέλει να αλλάξει σύλλογο. Οι Έλληνες όμως ετοιμάζουν μία πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του, που ίσως είναι από αυτές που δεν μπορούν να τις αρνηθούν».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X