ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Τακτικά εξάντλησε όλες τις δυνατότητες ο Οφρυδόπουλος

Σιμάνσκι: «Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε - Να επιβιώσουμε στα επόμενα παιχνίδια»
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Οφρυδόπουλου στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταρχάς είναι δεδομένο πως ξεκινώντας ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος να φτιάξει το αγωνιστικό πλάνο του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, δεν είχε πολλές περισσότερες διαθέσιμες επιλογές σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι ετοιμοπόλεμοι για την ενδεκάδα ήταν αυτοί που έπαιξαν και στην Τούμπα, συν τον Μοχαμάντι.

Η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε προσπάθεια, μ’ αυτές τις περιορισμένες επιλογές, να ανακατέψει κάπως την τράπουλα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έβαλε τον Μοχαμάντι αριστερά και μετακίνησε τον Χατζισαφί στον άξονα. Και παρόλο που η εικόνα ήταν πως ο σχηματισμός είχε μετατραπεί σε 4-2-3-1 με τον Ιρανό πιο κοντά στον Σιμάνσκι και τον Κριχόβιακ σε ρόλο δεκαριού, οι οδηγίες δεν ήταν ακριβώς αυτές. Ο Πολωνός θα είχε μια περισσότερη ελευθερία, αλλά όχι τόσο μπροστά, όσο παρασύρθηκε στην ροή του παιχνιδιού και ήταν κάτι που του αφαίρεσε ενέργεια.

Ουσιαστικά το τρικ με τον Χατζισαφί στον άξονα βγήκε, διότι ο Ιρανός ήταν μαζί με τον Σιμάνσκι από τους καλύτερους του γηπέδου. Και ίσως μάλιστα να μην έπρεπε να είχε βγει τόσο νωρίς. Πάντως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Οφρυδόπουλος δοκίμασε πολλά και διαφορετικά, πάντα με τις περιορισμένες επιλογές που είχε, προκειμένου να αλλάξει κάτι και να πάρει το ματς. Μετέθεσε τον Τσούμπερ στον άξονα, μετέθεσε τον Λιβάι σε ρόλο επιθετικού και έστειλε τον Άμραμπατ στα άκρα. Αλλά τίποτε απ’ αυτά δεν έφερε τελικά αποτέλεσμα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X