Ανγκόλα: «Έχουμε την ομάδα για να πάμε μακριά στα πλέι οφ»

Ανγκόλα: «Έχουμε την ομάδα για να πάμε μακριά στα πλέι οφ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μπράιαν Ανγκόλα επέστρεψε στη δράση έπειτα από 4 μήνες και δηλώνει χαρούμενος, ενώ τονίζει πως η ΑΕΚ έχει το ρόστερ για να πάει μακριά τη φετινή σεζόν στα πλέι οφ.
Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για την ΑΕΚ.

Η παρουσία στην πρώτη τετράδα ήρθε με πολύ κόπο, αλλά και μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους εντός των τειχών. Η νίκη απέναντι στο Περιστέρι ήταν το επιστέγασμα για την ομάδα του Κούρο Σεγκούρα, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ιδίως το τελευταίο δίμηνο.

Σε αυτή την προσπάθεια πλέον ο Κούρο Σεγκούρα μπορεί να υπολογίζει σε ένα μεγάλο όπλο στην επίθεση. Ο Μπράιαν Ανγκόλα είναι και πάλι απόλυτα υγιής, άφησε πίσω την μυωκαρδίτιδα που τον ταλαιπώρησε και πλέον κοιτάζει μόνο μπροστά. Πιο συγκεκριμένα στα πλέι οφ. Εκεί που το κίνητρό του είναι μεγάλο για επιτυχία.

«Ευχαριστώ τον Θεό που επέστρεψα υγιής στη δράση. Ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου που με εμπιστεύονται και με στήριζαν όλο αυτό το διάστημα», ήταν τα πρώτα του λόγια στο SDNA. Ο Κολομβιανός γκαρντ άλλωστε αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας του στο φίνις της σεζόν.

Διαβάστε τη συνέντευξή του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X