Παρέδες: «Θα ήθελα να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Παρέδες: «Θα ήθελα να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεάντρο Παρέδες κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο TyC Sports, ερωτηθείς σε ποιον σύλλογο θα ήθελε να αγωνιστεί αποκάλυψε ότι ονειρεύεται να μια μέρα να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Απάντηση που μάλλον δεν θ’αρέσει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός, του οποίου το συμβόλαιο με τους Παριζιάνους εκπνέει το 2023, τόνισε συγκεκριμένα: «Σε ποια ομάδα θα ήθελα να παίξω; Στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να φορέσει αυτή τη φανέλα, καθώς είναι ένας πολύ σημαντικός σύλλογος».

Βέβαια έσπευσε να διευκρινίσει στη συνέχεια πως: «Όμως, τρέφω πολύ σεβασμό για την τωρινή μου ομάδα, την PSG, και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Δημοσιογράφοι μάλιστα ρώτησαν σχετικά τον προπονητή της ομάδας, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, με τον έμπειρο κόουτς να απαντά: «Τι είπε ο Λεάντρο Παρέδες για τη Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν άκουσα τι είπε. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφραστεί και να πει αυτό που σκέφτεται»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X