
Σαν σήμερα, 7 Μαΐου του 2008, η Μπαρτσελόνα σεβάστηκε την αιώνια αντίπαλό της και της πρόσφερε το pasillo στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», χειροκροτώντας την Ρεάλ για τον τίτλο, προτού οι «μερένγκες» κάνουν πάρτι με τέσσερα γκολ.
Οι «μπλαουγκράνα» επέδειξαν απόλυτο σεβασμό κόντρα στην «βασίλισσα» κι αφού μάλιστα οι Καταλανοί δεν είχαν καταφέρει σε καμία περίπτωση να διεκδικήσουν την κορυφή της LaLiga τερματίζοντας στο -18, έμειναν να παραδεχθούν την ανωτερότητα της Ρεάλ.
7 de mayo del 2008.
El pasillo que nos hizo el Barça cumple hoy 15 años. Qué gran momento:pic.twitter.com/eduiOFkYWu
— Madrid Sports (@MadridSports_) May 6, 2022
Στο «Μπερναμπέου», πριν από ακριβώς 14 χρόνια, η Μπαρτσελόνα με τον Πουγιόλ ως αρχηγό και μπροστάρη, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πρώτη, σχημάτισε τον διάδρομο και υποδέχθηκε τους Μαδριλένους χειροκροτώντας τους για την επιτυχία τους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι ταπεινώθηκαν πέρα από το χειροκρότημα στους «μισητούς» τους αντιπάλους, με τους Ραούλ, Ρόμπεν, Ιγουαΐν και Φαν Νίστελροϊ να σκοράρουν, ενώ, ο Ανρί στο 87′ απλά μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ο Άγγλος… τουρίστας και ο Ρουμάνος «ασθενής»!
- Τώρα άρχισε η ΑΕΚ να ειδοποιεί!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- ΑΕΚ: Κάθε Θύρα και μία ιστορία: Ξεκίνησε η ονοματοδοσία στην «OPAP Arena»! (VIDEO)
- ΑΕΚ: Λέει το «ναι» σήμερα ο Γιόνσον!



O Αλμέιδα στο νέο του γραφείο στα Σπάτα: «Νέα όνειρα ξεκινούν» (ΦΩΤΟ)

Κύργιος-Τσιτσιπάς: Ο νικητής «βλέπει» μακριά!

Παλεύει το «μπαμ» με Νεϊμάρ η Τσέλσι – Στο Λονδίνο οι εκπρόσωποί του για συζητήσεις

Κορωνοϊός: 15.869 νέα κρούσματα και 14 θάνατοι στην Ελλάδα – Στους 95 οι διασωληνωμένοι

Στην ΑΕΚαρα ο Γιόνσον! (ΦΩΤΟ)