Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Το ιστορικό pasillo και η τεσσάρα της «βασίλισσας» (VIDEO)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Το ιστορικό pasillo και η τεσσάρα της «βασίλισσας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα, 7 Μαΐου του 2008, η Μπαρτσελόνα σεβάστηκε την αιώνια αντίπαλό της και της πρόσφερε το pasillo στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», χειροκροτώντας την Ρεάλ για τον τίτλο, προτού οι «μερένγκες» κάνουν πάρτι με τέσσερα γκολ.

Οι «μπλαουγκράνα» επέδειξαν απόλυτο σεβασμό κόντρα στην «βασίλισσα» κι αφού μάλιστα οι Καταλανοί δεν είχαν καταφέρει σε καμία περίπτωση να διεκδικήσουν την κορυφή της LaLiga τερματίζοντας στο -18, έμειναν να παραδεχθούν την ανωτερότητα της Ρεάλ.

Στο «Μπερναμπέου», πριν από ακριβώς 14 χρόνια, η Μπαρτσελόνα με τον Πουγιόλ ως αρχηγό και μπροστάρη, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πρώτη, σχημάτισε τον διάδρομο και υποδέχθηκε τους Μαδριλένους χειροκροτώντας τους για την επιτυχία τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι ταπεινώθηκαν πέρα από το χειροκρότημα στους «μισητούς» τους αντιπάλους, με τους Ραούλ, Ρόμπεν, Ιγουαΐν και Φαν Νίστελροϊ να σκοράρουν, ενώ, ο Ανρί στο 87′ απλά μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X