Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ για να κλειδώσει την τετράδα κόντρα στο Περιστέρι (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ για να κλειδώσει την τετράδα κόντρα στο Περιστέρι (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

To Περιστέρι υποδέχεται η ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Η ΑΕΚ μετά από πολύ καιρό επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και υποδέχεται το Περιστέρι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League.

Για την Ένωση είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, αφού την ίδια ώρα αγωνίζεται και η Λάρισα στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη και σε περίπτωση ήττας της και νίκης της ΑΕΚ, τότε αυτόματα κλειδώνει την 4η θέση της κατάταξης.

Ο Κούρο Σεγκούρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση για πρώτη φορά φέτος να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους διαθέσιμους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ. Ο Μπράιαν Ανγκόλα και ο Κιθ Λάνγκφορντ βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τον τελευταίο αγώνα, ενώ και ο Ίαν Χάμερ ξεπέρασε τον δύσκολο τραυματισμό που είχε και θα δώσει το παρών στον αγώνα. Ο Έρικ Γκρίφιν επέστρεψε και αυτός από την Αμερική μετά το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που πέρασε, όμως είναι αμφίβολος για την σημερινή αναμέτρηση καθώς δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα εδώ και αρκετό καιρό και θα χρειαστεί κάποιο χρόνο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μίλαν Τόμιτς έχει αρκετά προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας του, με τελευταία θύματα τους Χρυσικόπουλο και Κατσίβελη που κόπηκαν από το ρόστερ. Στους τελευταίους αγώνες έχει αρκετές ήττες που έχουν φέρει την ομάδα του Περιστερίου να μάχεται για την είσοδο στην οκτάδα και για αυτό θα διεκδικήσει ότι μπορεί από τον σημερινό αγώνα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο διεθνής, Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας) ο Γιάννης Μαλαμάς (Κρήτης) και Διαμαντής Λόρτος (Θεσσαλονίκης).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X