Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι ξανά εδώ: Κοντά στους 25.000 οπαδούς περιμένουν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ!

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι ξανά εδώ: Κοντά στους 25.000 οπαδούς περιμένουν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ περιμένει τον κόσμο της στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ δίνει ξανά το «παρών»!

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ένωση, ο κόσμος αναμένεται να δείξει ξανά τη δύναμη του μιας και αναμένονται κοντά στους 25.000 κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο το απόγευμα της Κυριακής για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η Ένωση που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 19:30 για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, είναι 5η με 52 βαθμούς, ενώ ο Άρης έχει 53 βαθμούς και είναι μια θέση πάνω από την ΑΕΚ. Τρίτος είναι ο ΠΑΟ με 54. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά για τον Δικέφαλο όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη και ο αγώνας με το «τριφύλλι» θα κρίνει πολλά.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο κόσμος θα δώσει δυναμικά τη παρουσία του στο γήπεδο με τις συνθήκες να είναι άρτιες. Ο καιρός θα είναι πολύ καλός, η ώρα ιδανική για κυριακάτικο αγώνα και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκεται ο Δικέφαλος απαιτούν τη στήριξη του κόσμου ώστε τη νέα σεζόν που θα μπει η ΑΕΚ στην OPAP Arena να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ κάθε άλλο παρά κακή ήταν η εμφάνιση της ΑΕΚ, που έχασε ωστόσο τη νική ξανά από ατομικά λάθη.

Οφρυδόπουλος και Ρότα έδωσε το σύνθημα

Νωρίτερα, ο προπονητής της Ένωσης Σωκράτης Οφρυδόπουλος έδωσε το σύνθηκε για το πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος της ομάδας, καλώντας τον να στηρίξει την ομάδα σε αυτό το πολύ κρίσιμο ματς.

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας. Οι φίλαθλοί μας έχουν κάθε λόγο να είναι πικραμένοι εφέτος. Αλλά σε αυτές τις στιγμές στις μεγάλες οικογένειες μετράει η συσπείρωση. Και στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας περισσότερο από ποτέ» δήλωσε ανάμεσα στ’ άλλα στην κάμερα της COSMOTE ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αντίστοιχο ήταν το μήνυμα και του Λάζαρου Ρότα που δήλωσε: «Δύο πράγματα χρειαζόμαστε την Κυριακή! Πάθος και τον κόσμο δίπλα μας μέχρι το τέλος»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X