Μια γροθιά για το πρώτο βήμα τίτλου - Η ΑΕΚ σήμερα (19:30 enwsi.gr, LIVE σχολιασμός) κόντρα στον Ολυμπιακό

Έτσι ...νικάει η ΑΕΚ - Ο ΠΑΟΚ «προσκύνησε» και έχασε (29-27) στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Με την στήριξη του κόσμου της η ΑΕΚ είναι έτοιμη σήμερα να κάνει το 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό στην «μάχη» του τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην «μάχη» του τίτλου ρίχνεται από σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται στις 19:15 (ΕΡΤ3) τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα στον πρώτο μεταξύ τους τελικό.

Η «Ένωση» έχει αφήσει οριστικά πίσω της την απώλεια του Κυπέλλου και είναι αποφασισμένη σήμερα, μαζί με τον κόσμο της, να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα προς την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν εντατικά την τελευταία εβδομάδα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι και είναι έτοιμοι για να δώσουν σήμερα την καλύτερη απάντηση, επιβεβαιώνοντας με την παρουσία τους στο γήπεδο τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις τρεις νίκες με την σειρά των τελικών να διεξάγεται εξ’ ολοκλήρου στη Χαλκίδα, με την ΑΕΚ να ξεκινάει σήμερα ως γηπεδούχος μιας και είχε κερδίσει το πλεονέκτημα έδρας με την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Η ομάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της με μια προπόνηση με τον Δημήτρη Δημητρούλια μην υπολογίζει στα πλάνα του τον τιμωρημένο, Πάτρικ Λέμος ο οποίος αντίκρισε την μπλε κάρτα στον τελικό του Κυπέλλου. Αντίθετα το ευχάριστο είναι πως επιστρέφει ο Βαγγέλης Αραμπατζής που έχει τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Εισιτήρια από τα γραφεία και έξω από το γήπεδο

Η ΑΕΚ διέθεσε περίπου 1.000 εισιτήρια για να καλύψει την ζήτηση του κόσμου για το σημερινό παιχνίδι. Η διάθεση τους θα συνεχιστεί και σήμερα από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής μέχρι το μεσημέρι και από τις 17:30 θα διατίθενται εισιτήρια έξω από το κλειστό. Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει: «Η ΑΕΚ ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων και την προσέλευση στο «Τ. Καμπούρης» στη Χαλκίδα, για τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, την Παρασκευή 06/05 στις 19:15.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα (5 ευρώ), είτε στην είσοδο του γηπέδου (την Παρασκευή από τις 17:30), είτε σήμερα ως τις 15:30) από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς και όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του χάντμπολ ή VIP all sports ή All in one (όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής). Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με το εισιτήριο, οι φίλαθλοί μας, θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ομάδα και κόσμος) θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Η μαζική και παθιασμένη στήριξη, η φωνή και ο παλμός που δίνουν οι «Ενωσίτες», θα δώσουν την ώθηση για την κατάκτηση του μεγάλου μας στόχου. ΟΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ».

 

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Handball Premier (1oς τελικός)

Χαλκίδας 19:15 (ΕΡΤ3), ΑΕΚ- Ολυμπιακός

(Νάσκος- Χαρίτσος, Τσάκωνας- Ανταλής)

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X