Η Θέλτα «τελείωσε» τον Σάντι Μίνα μετά την καταδικαστική απόφαση

Η Θέλτα «τελείωσε» τον Σάντι Μίνα μετά την καταδικαστική απόφαση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της Θέλτα, μετά την καταδικαστική απόφαση, από δικαστήριο της Αλμέρια, για σεξουαλική παρενόχληση θέτοντας τον Ισπανό επιθετικό εκτός ομάδας.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε πως επιβάλει στον 26χρονο επιθετικό της ομάδας από το Βίγκο ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για το περιστατικό που συνέβη, σύμφωνα με την καταγγέλουσα, τον Ιούλιο του 2017 στην περιοχή του Μοχάκαρ, όπου ο τότε παίκτης της Βαλένθια παρενόχλησε σεξουαλικά μία γυναίκα σ’ ένα τροχόσπιτο.

Η Θέλτα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο παίκτης δεν είναι πλέον μέλος του συλλόγου.

«Προληπτικά, αποφασίσαμε να μείνει ο ποδοσφαιριστής εκτός προπονήσεων της πρώτης ομάδας», αναφέρει μέρος της ανακοίνωσης της ομάδας της Γαλικίας.

Ο πρόεδρος της Θέλτα Κάρλος Μουρίνιο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει : «Ως Θέλτα θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη καταδίκη μας για τα γεγονότα που συνέβησαν από έναν παίκτη της πρώτης ομάδας. Σεβόμαστε τις νομικές διαδικασίες, αλλά οι αξίες της Θέλτα είναι πάνω από όλα και θα τις υπερασπιστούμε όπως τις υπερασπιζόμασταν πάντα».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X