ΑΕΚ Β': Ο απολογισμός της σεζόν και όσα έρχονται στη νέα χρονιά

ΑΕΚ Β': Ο απολογισμός της σεζόν και όσα έρχονται στη νέα χρονιά
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης-αποκάλυψη, οι προσδοκίες που ξεπεράστηκαν και τα ερωτηματικά για το μέλλον στην ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί πραγματικότητα, ότι η ΑΕΚ υστερεί σημαντικά του ανταγωνισμού σε επίπεδο Ακαδημίας. Εδώ και χρόνια, δεν μπορεί να ακολουθήσει τις επιτυχίες και την ανάδειξη παικτών, όπως συμβαίνει σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, η παρθενική παρουσία της ΑΕΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μια ομάδα που δημιουργήθηκε από το μηδέν, πέρασε πολλές περιπέτειες από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να αναδειχθεί στην υψηλότερη θέση βαθμολογικά από κάθε άλλη δεύτερη ομάδα.

Ηλίας Ατματσίδης, η «ψυχή» της ΑΕΚ Β’

Αναμφίβολα, είναι μια επιτυχία που πιστώνεται στην εξαιρετική δουλειά όσων συνετέλεσαν αυτό το τμήμα. Πρώτος και σημαντικότερος ο Ηλίας Ατματσίδης, που ήταν η «ψυχή» της ομάδας και εκείνος που όρισε τους κανόνες λειτουργίας και μετετράπη σε ασπίδα της ομάδας σε όλη τη διάρκεια. Η εξαιρετική δουλειά των Σωκράτη Οφρυδόπουλου και Νίκου Παναγιωτάρα, πάντα με τη συνεργασία του Μιχάλη Παυλή, που κράτησαν ψηλά τον πήχη.

Διαβάστε περισσότερα για τον απολογισμό της ΑΕΚ Β’ 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X