Αλμέιδα για OPAP Arena: «Αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος για την ΑΕΚ!»

Αλμέιδα για OPAP Arena: «Αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος για την ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα εντυπωσιάστηκε από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε… γεύση από Νέα Φιλαδέλφεια σήμερα.

Ο Αργεντινός που θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ από τη νέα σεζόν επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/5) την «OPAP Arena» για να δει από κοντά το ολοκαίνουριο σπίτι της Ένωσης. Μαζί του ήταν φυσικά τόσο ο Γιάννης Παπαδημητρίου, όσο και ο Παναγιώτης Κονέ.

Φυσικά εντυπωσιάστηκε από το γήπεδο της Ένωσης και μια ατάκα του ήταν ότι «είναι ξεκάθαρο πως αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο».

Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά της συμφωνίας του με την ΑΕΚ και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» μετά τις 17 Μαΐου.

Για τον Αλμέιδα ξεκινάει πλέον η δική του δουλειά της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά φυσικά και όλη η προετοιμασία της εγκατάστασής τους στη χώρα μας μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Να τονίσουμε ότι ο Aλμέιδα θα παρακολουθήσει από το ΟΑΚΑ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη Δευτέρα αποχωρεί από τη χώρα μας, ώστε να ολοκληρώσει τη διαδικασία της μετακόμισης, αλλά και της προετοιμασίας της δουλειάς του, την οποία μπορεί να την κάνει και από την Αργεντινή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X