Απίστευτα πράγματα: «Εξαιρετική βαθμολογία για τους διαιτητές στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ», λένε στη Βουλγαρία

Απίστευτα πράγματα: «Εξαιρετική βαθμολογία για τους διαιτητές στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ», λένε στη Βουλγαρία
Photo Credits: INTIME

Ζουν το όνειρό τους στη Βουλγαρία για τον Γκεόργκι Καμπάκοφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον απόηχο του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, οι Βούλγαροι αποθεώνουν τους συμπατριώτες τους, υπογραμμίζοντας πως έλαβαν εξαιρετική βαθμολογία, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί και από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Για τα επιτεύγματα της βουλγαρικής ομάδας διαιτησίας στο γήπεδο της Τούμπας μιλούν στη γείτονα χώρα, επισημαίνοντας πως «έλαβε και πάλι εξαιρετική βαθμολογία για την απόδοσή της». Στο κάδρο μπαίνει και ο διαιτητής VAR, Ιβάιλο Στογιάνοφ, με τους συμπατριώτες του να υπογραμμίζουν πως «αποδείχθηκε ένας από τους καλύτερους διαιτητές με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας στη Βαλκανική Χερσόνησο».

Για τον Καμπάκοφ, το ματς στη Θεσσαλονίκη ήταν το τέταρτο του ελληνικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν ενώ για τον Ιβάιλο Στογιάνοφ στο VAR ήταν η 5η του φορά στην Ελλάδα, τρεις εκ των οποίων ήταν μέρος μιας εξ ολοκλήρου βουλγαρικής διαιτητικής ομάδας με επικεφαλής τον Καμπάκοφ.

Και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες από την ΑΕΚ που ήταν έξαλλη από τον Καμπάκοφ, οι Βούλγαροι τονίζουν πως η εξαιρετική απόδοσή τους θα επικυρωθεί και εγγράφως από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X