Μπόρνμουθ: Ο Μπρουκς βγήκε νικητής από την μάχη με τον καρκίνο και επιστρέφει στα γήπεδα

Μπόρνμουθ: Ο Μπρουκς βγήκε νικητής από την μάχη με τον καρκίνο και επιστρέφει στα γήπεδα
Photo Credits: INTIME

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον παίκτη της Μπόρνμουθ που ξεπέρασε πλήρως το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα νέα που έρχονται από το περιβάλλον της Μπόρνμουθ είναι υπέροχα. Ο Ντέιβιντ Μπρουκς ανακοίνωσε πως ξεπέρασε τον καρκίνο που για επτά μήνες αντιμετώπιζε μήνες μετά τη διάγνωσή του με λέμφωμα Χότζκιν.

Ο 25χρονος Ουαλός εξτρέμ είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης επ’ αόριστον τον περασμένο Οκτώβριο για να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους γιατρούς ήταν θετικές και η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, γεγονός που θέλησε να μοιραστεί ο Μπρουκς με τους followers του στα social media που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του.

«Πέρασαν μερικοί μήνες από την τελευταία ενημερώση για την κατάσταση της υγείας μου και σε αυτό το διάστημα ευτυχώς ολοκλήρωσα την θεραπεία μου για τον καρκίνο.

Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκα με τον εξειδικευμένο γιατρό μου, ο οποίος είχε μελετήσει τις τελευταίες εξετάσεις μου. Είμαι πολύ χαρούμενος να ανακοινώσω ότι η θεραπεία μου ήταν επιτυχής και μπορώ να πω ότι μου δόθηκε το ”πράσινο φως” και πως ξεπέρασα πλήρως τον καρκίνο.

Είναι υπέροχο να μπορώ να πω αυτά τα λόγια και είμαι τόσο ευγνώμων για όλα τα μηνύματά σας και τις ευχές, με βοήθησαν πραγματικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω ξανά την πορεία μου για να ανακτήσω το 100% της φόρμας μου και να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα».

Ο Μπρουκς μέτρησε εννέα συμμετοχές με τρία γκολ στα Κεράσια πριν ανακοινώσει πως μένει εκτός δράσης και είναι ήδη 21 φορές διεθνής με την εθνική Ουαλίας, έχοντας αγωνιστεί σε τρία ματς του περασμένου Euro.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X