Οι παίκτες της ΑΕΚ έξαλλοι με τη διαιτησία Καμπάκοφ!

Οι παίκτες της ΑΕΚ έξαλλοι με τη διαιτησία Καμπάκοφ!
Photo Credits: INTIME

Η διαιτησία του Γκεόργκι Καμπάκοφ προκάλεσε την αντίδραση των παικτών της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης να είναι έξαλλοι με την διαιτησία του Γκεόργκι Καμπάκοφ.

Ο Βούλγαρος διαιτητής έδειχνε σε όλη τη διάρκεια του ματς ότι δεν έχει τον έλεγχο του αγώνα, επιτρέποντας το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων ενώ την ίδια στιγμή έδειχνε με περισσή ευκολία κάρτες στους παίκτες της ΑΕΚ για διαμαρτυρία.

Η φάση που ουσιαστικά… τρέλανε τους παίκτες της ΑΕΚ ήταν όταν ο διαιτητής έκοψε την αντεπίθεση της Ενωσης με τον Λιβάι Γκαρσία να δώσει κίτρινη κάρτα στον Σάστρε για φάουλ στην περιοχή της ΑΕΚ.

Ολοι οι άνθρωποι της Ενωσης εξέφρασαν τα παράπονά τους με τη λήξη του αγώνα, με τον Καμπάκοφ να ζητάει την παρέμβαση της αστυνομίας για να αποχωρήσει.

Μάλιστα μέσα στα αποδυτήρια συζητήθηκε εντόνως η διαιτησία του Καμπάκοφ, με τους παίκτες να τονίζουν πως «πρόκειται για τη χειρότερη διαιτησία που είχαμε φέτος», κάνοντας λόγο για διαφορετική μεταχείριση στις κάρτες, στα φάουλ και στη συνολική του διαιτησία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X