Μήνυμα συσπείρωσης για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ - «Ολοι μαζί να πανηγυρίσουμε ξανά»

Μήνυμα συσπείρωσης για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ - «Ολοι μαζί να πανηγυρίσουμε ξανά»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρο μήνυμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ, Πάνου Λούπου για την ομάδα χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώτος στόχος χάθηκε άδοξα για την ΑΕΚ η οποία ωστόσο οφείλει και πρέπει να ανασυνταχθεί και να σώσει τη φετινή σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Μήνυμα ανασύνταξης έστειλε και ο διευθυντής Επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής, Πάνος Λούπος ο οποίος με ανάρτηση του σχολίασε πως παρά την στενοχώρια που υπάρχει η ομάδα από σήμερα κιόλας θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, περιμένοντας φυσικά σε αυτή την προσπάθεια και την στήριξη του κόσμου της. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουν ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Αυτή η ΟΜΑΔΑ έχει πετύχει σε Ελλάδα και Ευρώπη (και) επειδή ξέρει ότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει «δεν πειράζει» όταν έρχεται ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η απώλεια του Κυπέλλου στην Κοζάνη ΚΑΙ πείραξε ΚΑΙ στεναχώρησε πολύ ΟΛΗ την ομάδα και πρώτον ΕΚΕΙΝΟΝ που την έχει «ποτίσει» με τη νοοτροπία της ΑΕΚ που πρέπει να δίνει τα πάντα για να είναι πρώτη, για να πετυχαίνει κάθε της στόχο. Στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, όλοι ξέρουν πόσο τεράστια σημασία έχει να παίρνει χαρές ο κάθε «Ενωσίτης». Ξέρουν όλοι τι σημαίνει ΑΕΚ και τι συναισθήματα και συγκινήσεις προκαλούν αυτά τα τρία μαγικά γράμματα. Και πιστέψτε με, το ξέρουν επειδή το αισθάνονται με όλη τη δύναμη της ψυχής τους. Η ομάδα ηττήθηκε ύστερα από 2,5 χρόνια που ήταν αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις. Από σήμερα το πρωί οφείλει να κάνει τα πάντα για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Κι αυτό θα κάνει. Με το διαχρονικά μεγαλύτερο της στήριγμα, τον κόσμο της, να της δίνει από την ερχόμενη Παρασκευή και την πρώτη μεγάλη μάχη στη Χαλκίδα ΜΑΣ, όπως μόνο αυτός ξέρει, την ώθηση για να γράψουμε ΠΑΡΕΑ ξανά ιστορία. Για να πανηγυρίσουμε ξανά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη Νέα Φιλαδέλφεια. ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X