Είναι όντως ζωηρό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χαβιέρ Λόπες

Επιμένουν οι Μεξικάνοι: «Ο Αλμέιδα θα φέρει στην ΑΕΚ τον Λόπεζ»
Photo Credits: INTIME

Ο Χαβιέρ Λόπες, είναι ο μεσοεπιθετικός που θα ήθελε ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, όμως δεν είναι και μια απλή υπόθεση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα δημοσιεύματα από το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής παρουσιάζουν τον 27χρονο Χαβιέρ Λόπες ως μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 το όνομά του έχει ήδη συζητηθεί μεταξύ του νέου τεχνικού της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, και των δύο διευθυντών της ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ.

Είναι ένας παίκτης που ο Αργεντινός προπονητής εκτιμά πολύ, γι’ αυτό άλλωστε τον πήρε μαζί του μετά την Τσίβας στην αμερικάνικη περιπέτειά του στο MLS.

Δεν είναι όμως, μία απλή περίπτωση, καθώς ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός στους Σαν Χοσέ Εarthquakes και ανήκει ακόμα στη μεξικανική Τσίβας, ομάδα με την οποία ο Αλμέιδα εξακολουθεί να έχει σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου στο Μεξικό ζητήματα που θα λυθούν στα δικαστήρια, λόγω οικονομικών διαφορών και εκατέρωθεν μηνύσεων.

Αυτή η κόντρα που υπήρχε με τη διοίκηση του συλλόγου δεν έχει ακόμα ξεχαστεί και το γεγονός αυτό ίσως αποτελέσει ένα εμπόδιο για την απόκτηση του Λόπες.

Το σίγουρο είναι ότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθούσε τυφλά τον Αλμέιδα στο επόμενο βήμα της καριέρας του, εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό. Δεδομένο είναι επίσης, ότι έχουν μεταξύ τους συζητήσει αυτή την προοπτική και θα ψάξουν τη δίοδο που θα ανοίξει το δρόμο για την ένταξή του στην ΑΕΚ.

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί με τη μορφή δανεισμού και οψιόν απόκτησής του μετά από κάποιο διάστημα, καθώς δεν θεωρείται και τόσο σοφή επιλογή να προχωρήσει η ΑΕΚ σε απευθείας αγορά ενός παίκτη που, στα 27 χρόνια του, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε ευρωπαϊκό σύλλογο και γενικά δεν έχει ιδιαίτερες περγαμηνές, καθώς δεν είναι καν διεθνής.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο δανεισμός του Λόπες στην αμερικανική ομάδα εκπνέει την τελευταία ημέρα του ερχόμενου Ιουνίου, με το Σαν Χοσέ να έχει και δικαίωμα αγοράς του μέσα από οψιόν αγοράς που έχει ήδη συμφωνηθεί με την Τσίβας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X