Δημητρούλιας: «Εχουμε καθαρό μυαλό και δίψα για την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ

Την πεποίθηση του πως η ομάδα του έχει δίψα και καθαρό μυαλό για να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος, εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Στη συνέντευξη Τύπου του Final-4 που διεξάγεται αυτή την ώρα στην Κοζάνη ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές και τις τέσσερις ομάδες που απολύτως δίκαια είναι σε αυτό το φάιναλ φορ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σε άξιους Έλληνες προπονητές. Έχουμε ξεκουραστεί ύστερα από μια πολύ βαριά χρόνια. Έχουμε καθαρό μυαλό, καλή ενέργεια και αισθάνομαι ότι με τη δίψα που έχουμε, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Αισθάνομαι την ομάδα μου ότι είναι σε καλή κατάσταση για να τα καταφέρουμε».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης σχολίασε: «Συγχαρητήρια και στις τρεις διεκδικήτριες ομάδες για τη σεζόν τους, για κάθε μία είναι επιτυχημένη σεζόν για διαφορετικούς λόγους. Η συνεχής βελτίωση όλων των ομάδων, τα τελευταία χρόνια, φέρνει και καλύτερα αποτελέσματα για την Εθνική μας ομάδα, όπως βλέπουμε. Εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Το καλοκαίρι στήσαμε την ομάδα σχεδόν από την αρχή. Νομίζω ότι έχουμε τις πιθανότητές μας, παίζουμε με το μεγάλο φαβορί την ΑΕΚ, μια ομάδα που είναι μαζί τρία χρόνια. Πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι πολύ καλά, έχουμε τις προσωπικότητες, αλλά και το δέσιμο που χρειάζεται για να κυνηγήσουμε το στόχο μας απέναντι σε μία ομάδα που παίζει πολύ καλό χάντμπολ. Έχουμε κάνει μία σεζόν, Έχουμε τις πιθανότητές μας, παίζουμε το μεγάλο φαβορί τρία χρόνια μαζί. Νιώθω πολύ καλά την ομάδα, μου έχουμε τις προσωπικότητες και το δέσιμο να κυνηγήσουμε το στόχο απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλό χάντμπολ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X