Προχωρά η ΑΕΚ με Αλμέιδα - Ανταλλαγές εγγράφων

«Βασικός υποψήφιος για την Κρουζ Αζούλ ο Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν είναι απλά το φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι σύντομα ο νέος προπονητής της Ένωσης ενόψεις της νέας εποχής που ξεκινάει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του κατέληξαν σε αυτό το πρόσωπο και πείστηκαν για την αξία, τη δουλειά, την προσωπικότητά του και τη φιλοσοφία του από τη συνάντηση που είχαν επί ελληνικού εδάφους στο ταξίδι που έκανε ο Αργεντινός τεχνικός. Σε αυτό το ταξίδι σφραγίστηκε ότι αυτός είναι το πρόσωπο που πρέπει να οδηγήσει την ΑΕΚ στην OPAP Arena και στις επόμενες σεζόν.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων επί της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί σε όλα τα επίπεδα και της ουσιαστικής εξέλιξης που θα είναι από την ΑΕΚ, σύμφωνα με την οποία θα γνωστοποιήσει, ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν που διανύουμε.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, το συμβόλαιο αναμένεται να είναι για δύο ή τρία έτη, με τις οικονομικές απολαβές να φτάνουν 1,2 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν. Σε αυτό περιλαμβάνονται και οι αμοιβές των συνεργατών του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του -αν όχι όλοι οι πιο σημαντικοί- θα παρακολουθήσουν τα ματς της ΑΕΚ από κοντά. Αν όχι από την Τούμπα από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (08/05) στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να έχουν καλύτερη άποψη για την ομάδα και το διαθέσιμο υλικό.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο Αργεντινός τεχνικός είναι απόλυτα διαβασμένος για την ΑΕΚ. Πάνω από ένα μήνα γνωρίζει, συζητάει και τσεκάρει τα πολλά δεδομένα που έχει στα χέρια του για το υλικό και τους παίκτες. Κι αυτό μαζί με το ταξίδι του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των διοικούντων την Ένωση. Πάντως επίσημη ανακοίνωση δεν μπορούμε να περιμένουμε, όσο η σεζόν είναι σε εξέλιξη, παρά μόνο μια ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X