Τα μικρά μυστικά για τη νέα φανέλα της ΑΕΚ

Τα μικρά μυστικά για τη νέα φανέλα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προανήγγειλε με promo video τη φανέλα της νέας εποχής και ανέβασε στα ύψη την προσμονή για όσα ετοιμάζονται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει σε νέα εποχή σε όλα τα επίπεδα. Βρίσκεται ήδη σε διαδικασία για αναζήτηση νέου τεχνικού, έχει ανοιχτές υποθέσεις για τη στελέχωση της ομάδας, βρίσκεται σε τελικό στάδιο για την είσοδο στην «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά».

Και για να «ντύσει» όλα αυτά τα νέα δεδομένα, ετοιμάζει τη φανέλα της νέας εποχής που θα τεθεί σύντομα στη διάθεση των φίλων της Ενωσης και θα επιχειρήσει μια νέα αρχή και σε αυτό το κομμάτι.

Ηδη, από το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Nike. Επειτα από την τριετή συνεργασία με την Capelli, η ΑΕΚ έκανε στροφή προς μια φόρμα παγκόσμιου βεληνεκούς, με την οποία συνεργάστηκε και κατά το παρελθόν. Η τρέχουσα σεζόν ήταν εκ των πραγμάτων προπαρασκευαστική, καθώς δεν υπήρχε χρόνος για να δημιουργηθεί σχέδιο αποκλειστικά για την ΑΕΚ και όλες οι ενέργειες μεταφέρθηκαν για την επόμενη περίοδο, ώστε να συνδυαστούν και με την πολυαναμενόμενη είσοδο στο νέο γήπεδο.

Δείτε περισσότερα για τα μυστικά γύρω από τη νέα φανέλα της ΑΕΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X