Στον... αέρα η συμμετοχή της Ρωσίας στο Euro των γυναικών

Στον... αέρα η συμμετοχή της Ρωσίας στο Euro των γυναικών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώ FIFA και UEFA έχουν αποφασίσει από το Φεβρουάριο ότι όλες οι ρωσικές ομάδες, είτε εθνικές, είτε σύλλογοι, αποβάλλονται  από τις διοργανώσεις τους μέχρι νεοτέρας, εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην  Ουκρανία, η συμμετοχή της εθνικής Ρωσίας  γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, είναι ακόμα  υπό συζήτηση.

Με τα ΜΜΕ στην Αγγλία πλέον να αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει αυτό, αναφέροντας την περίπτωση της εθνικής ανδρών της Ρωσίας, η οποία αποβλήθηκε από τη διαδικασία playoffs για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η UEFA, από τη μεριά της, δεν αναμένεται να πάρει σχετική απόφαση μέχρι τον Μάιο, σύμφωνα με την ισπανική  εφημερίδα Mundo Deportivo.

H Ρωσία, η οποία εφόσον αποβληθεί θα αντικατασταθεί από την Πορτογαλία, βρίσκεται στον 3ο όμιλο μαζί με  Ολλανδία, Σουηδία και Ελβετία.

Πάντως η Ελβετία έχει ήδη ανακοινώσει ότι η γυναικεία ομάδα της δεν θα παίξει τον πρώτο της αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μάντσεστερ, εάν κληθεί να αντιμετωπίσει τη Ρωσία.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X