Η Μπάγερν Μονάχου «πάτησε» 3-1 την Ντόρτμουντ και σήκωσε το 10ο σερί πρωτάθλημα!

Η Μπάγερν Μονάχου «πάτησε» 3-1 την Ντόρτμουντ και σήκωσε το 10ο σερί πρωτάθλημα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου έδειξε την ανωτερότητα της και σε αυτό το klassiker με την Μπορούσια Ντόρτμουντ (3-1) και κατέκτησε μαθηματικά το 10ο σερί πρωτάθλημα!

Οι Βαυαροί έγραψαν ιστορία στο Μόναχο, αφού έγιναν η πρώτη ομάδα στα Top-5 κορυφαία πρωταθλήματα που το κατακτά για 10 συνεχόμενες φορές, σπάζοντας το ρεκόρ της Γιουβέντους (9).

Το φετινό είχε την σφραγίδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν, αλλά μπορεί να σηματοδοτήσει κι ένα τέλος εποχής, αναλόγως της εξέλιξης με τα συμβόλαια των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Τόμας Μίλερ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήξερε ότι μπορούσε να κρατηθεί μέσα στο κόλπο μόνο με διπλό, αλλά η εικόνα στο πρώτο μέρος δεν έδειχνε δύο ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Η Μπάγερν Μονάχου ποδοπάτησε τον αντίπαλο της και ουσιαστικά τελείωσε το ντέρμπι από το πρώτο μέρος.

Ένα καταπληκτικό γκολ του Γκνάμπρι έκανε το 1-0 (15’) και παρότι λίγο αργότερα του ακυρώθηκε ένα ακόμα τέρμα (30’) μετά από υπόδειξη του VAR για οφσάιντ, ο Γερμανός εξτρέμ ήταν σε δαιμονιώδη βραδιά.

Αυτός έφτιαξε το 2-0 για τον Λεβαντόφσκι (34’) σε ένα πρώτο μέρος, στο οποίοι οι Βεστφαλοί κυριολεκτικά τα είχαν χαμένα.

Ένα φτηνό πέναλτι που χάρισε ο Κίμιχ στο ξεκίνημα της επανάληψης, έφερε το 2-1 από τον Εμρέ Τσαν (52’) και αλλαγή στο μομέντουμ. Ο Νόιερ κράτησε το προβάδισμα σε μεγάλη ευκαιρία του Ρόις και σταδιακά η ισορροπία στο γήπεδο αποκαταστάθηκε.

Ο Μουσιάλα έδωσε το τελειωτικό χτύπημα λίγο πριν το τέλος (84’, 3-1) και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους Βαυαρούς να κατακτούν και μαθηματικά το 10ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ανεβάζοντας την διαφορά στο +12, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X