Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον κάνουν ταινία το «κυνήγι» της Nike στον Μάικλ Τζόρνταν!

Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον κάνουν ταινία το «κυνήγι» της Nike στον Μάικλ Τζόρνταν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαία νέα για τους φίλους του κινηματογράφου αλλά και του μπάσκετ. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον έχουν στα σκαριά μια ταινία που θα αφορά το στόρι της προσπάθειας της Nike να εξασφαλίσει την υπογραφή του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Μπεν Άφλεκ θα είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συμπαραγωγός, ενώ θα υποδύεται τον συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ, ενώ ο Ματ Ντέιμον θα ενσαρκώσει τον Σόνι Βακάρο, τον άνθρωπο που κατάφερε να πείσει τον Air και να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία γύρω από τα παπούτσια μπάσκετ (και όχι μόνο). Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη συγγραφή του Good Will Hunting, που κέρδισε το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου.

Η ιστορία θα καταγράφει την επίμονη προσπάθεια του Βακάρο να αποσπάσει την υπογραφή του Μάικλ Τζόρνταν στη δεκαετία του 1980, όταν η Nike ήταν στη σκιά άλλων φιρμών στις ΗΠΑ. Ο Air δεν θα παρουσιάζεται στην ταινία, παρά μόνο ο… αγώνας του Βακάρο να τον πείσει μέσω επαφών με την οικογένεια, τους προπονητές και τους φίλους του.

Πίσω από το πολύ φιλόδοξο και ενδιαφέρον πρότζεκτ βρίσκονται κολοσσοί όπως Amazon Studios, Skydance Sports και Mandalay Pictures.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X