Ο Μελισσανίδης κέρδισε κατά κράτος με 4 αγωγές τα ΜΜΕ του Μαρινάκη!

Ξανά σήμερα ο Μελισσανίδης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ακόμη μία δικαστική νίκη του Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ισοπέδωσε τα Μέσα του Μαρινάκη για συκοφαντική δυσφήμηση!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ  κέρδισε ένα μπαράζ τεσσάρων αγωγών εναντίον των Παραπολιτικών, του Ιn.gr, των Νέων και του Βήματος, τα οποία και καταδίκασε για συκοφαντική δυσφήμηση για τέσσερα παρόμοιου περιεχομένου δημοσιεύματα.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Μελισσανίδης αφενός κατηγορείται για χρηματιστηριακή απάτη στην Αμερική, ότι για ένα παραθυράκι στον ελληνικό νόμο δεν έχει εκδοθεί για να δικαστεί στις ΗΠΑ, αλλά και  ότι ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της ΕΠΟ.

Ο τρόπος για να ελέγξει το ποδόσφαιρο σύμφωνα με τα εν λόγω μέσα αφορούν τον διορισμό του Φιλιππούση ως εκτελεστικό διευθυντή, ενώ έκαναν λόγο και για χρηματισμό και τραμπουκισμούς σε ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας.

Κέρδισε φυσικά όλες τις αγωγές και τα δημοσιεύματα κρίθηκαν όλα συκοφαντικά. Αξιοσημέιωτο είναι πως τα  Παραπολιτικά είχαν εκπροσωπηθεί νομικά από τον Αλέξη Κούγια.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X