ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα, οι τρεις προπονητές στην αναμονή και ο άγνωστος Χ

ΑΕΚ: Θέλει και τους έξι βοηθούς του ο Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Σαν… σίφουνας μπήκε στη ζωή της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα για τον πάγκο της Ενωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα – αν και η υπόθεση δουλεύεται μεθοδικά επί μέρες μέσω ατζέντηδων και των υπεύθυνων του σχεδιασμού της Ενωσης – ο Αργεντινός έλυσε τη συνεργασία του με τους Σαν Χοσέ Ερθκουικς και ταξιδεύει στην Ελλάδα, ώστε να έχει την Τετάρτη την καθοριστική επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και όποιος γνωρίζει καλά τον τρόπο που λειτουργεί η ΑΕΚ, γνωρίζει πως μια τέτοια διαδικασία μπορεί να κρίνει τα πάντα.

Ο Αλμέιδα έρχεται αυτοπροσώπως, ενώ οι πληροφορίες για τεχνικούς που υπήρξαν πριν από καιρό στη λίστα της ΑΕΚ, έφερε στην Αθήνα εκπροσώπους του, οι οποίοι περιηγήθηκαν στα έργα υποδομής της ομάδας, είχαν επαφές σε κορυφαίο επίπεδο και έφυγαν έχοντας στα χέρια συγκεκριμένη πρόταση για συνεργασία. Ο Αργεντινός προπονητής φαίνεται πως είναι ο 5ος στη σχετική σορτ λιστ της ΑΕΚ, αλλά και εκείνος που αυτήν την ώρα παίζει με καλές πιθανότητες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X