Ο Ριβάλντο στην ΑΕΚ: Τα μυστικά της μεγαλύτερης μεταγραφής όλων των εποχών!

Αυτή είναι η μεγαλύτερη "κλοπή"
Photo Credits: INTIME

O Ριβάλντο γίνεται 50 ετών - Τι είχε γίνει όταν ήρθε στην ΑΕΚ το 2007

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην 98χρονη ιστορία της ΑΕΚ υπήρξαν πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, ο ένας και μοναδικός Ριβάλντο, ήταν αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος όλων.

Μια σπάνια ποδοσφαιρική προσωπικότητα, που φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα» για ένα χρόνο, αλλά πρόλαβε να αφήσει όμορφες αναμνήσεις. Αυτός ο χρόνος, ένας από την 50χρονη πορεία του μεγάλου Βραζιλιάνου σούπερ σταρ που συμπληρώνει σήμερα τα 50 του, αποτέλεσε ένα παραμύθι, που δεν είχε χάπι εντ, μόνο και μόνο λόγω των παθογενειών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το καλοκαίρι του 2007, η ΑΕΚ έδειχνε έτοιμη για την υπέρβαση της. Υπό τη διοίκηση του Ντέμη Νικολαϊδη, αρχικά είχε σταθεί στα πόδια της εντός (χάρη στη συγκλονιστική δουλειά του Φερνάντο Σάντος) και εκτός (με την υπαγωγή στο άρθρο 44, που τότε φάνταζε σωτήριο) γηπέδων. Με την έλευση του φημισμένου Φερέρ από την Ισπανία, η ΑΕΚ είχε κάνει εντυπωσιακή πορεία στους ομίλους του Champions League, είχε αναδείξει πολλά ταλεντάκια που είχε συγκεντρώσει και έδειχνε έτοιμη να κάνει τη μεγάλη κίνηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα για τον Ριβάλντο

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X