Νεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαχητής του Αζόφ που είχε μιλήσει στη Βουλή (VIDEO)

Νεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαχητής του Αζόφ που είχε μιλήσει στη Βουλή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νεκρός φέρεται πως είναι ο μαχητής του νεοναζιστικού τάγματος «Αζόφ», Μιχαήλ, όπως είχε μιλήσει στη Βουλή στις (7/4) και είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Την πληροφορία την μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, το πρωί της Τρίτης (19/4), χωρίς ωστόσο προς το παρόν να είναι δυνατή η επιβεβαίωση της πληροφορίας αυτής.

Θυμίζουμε πως ο Ομογενής από την Ουκρανία, είχε μιλήσει μέσω video στην Βουλή στο περιθώριο της ομιλίας του Βολοντιμιρ Ζελένσκι, λέγοντας πως ανήκει στο Τάγμα Αζόφ.

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Τάγμα διακρίνεται για την ακροδεξιά και νεοναζιστική ιδεολογία του, είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, αλλά ακόμα και από την ίδια τη Νέα Δημοκρατία με πιο χαρακτηριστική την δήλωση που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς.


Το μήνυμα του μαχητή του τάγματος Αζόφ που είχε πει στη Βουλή

«Λέγομαι Μιχαήλ, ο παππούς μου πολέμησε στο Β’ παγκόσμιο πόλεμο κατά των ναζιστών. Τραυματίστηκε τρεις φορές» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ γεννήθηκα στη Μαριούπολη και συμμετέχω στην άμυνα της πόλης από τους Ρώσους ναζιστές. Δεν θα μιλήσω για τις δυσκολίες που έχουμε στην άμυνα, συμμετέχοντας στην ουκρανική άμυνα μέσα από το τάγμα Αζόφ. Αυτό είναι το χρέος μου έναντι της πόλης μου, το χρέος μου σαν άντρας και πρέπει να μιλήσω για τις καταστροφικές συνθήκες μέσα στις οποίες βρίσκεται η ελληνική Μαριούπολη».

Και συνέχισε λέγοντας ότι οι Ρώσοι περικύκλωσαν τη Μαριούπολη αφήνοντας την χωρίς νερό και τρόφιμα ενώ «χιλιάδες συμπατριώτες ζουν και πεθαίνουν» στη Μαριούπολη όπως ανέφερε.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X