Ατλέτικο: Ο Ζοάο Φέλιξ ανακοίνωσε ότι μένει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν

Ατλέτικο: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ζοάο Φέλιξ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Ζόαο Φέλιξ πρέπει να πορευθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Τσόλο Σιμεόνε για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι μένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

«Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι αυτά που περίμενα και με βαθιά λύπη ότι δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου για το υπόλοιπο της σεζόν. Τώρα μπορώ να υποστηρίξω την Ατλέτικο εκτός γηπέδων και να δουλέψω σκληρά για την επάνοδό μου και να επιστρέψω δυνατότερος», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Οι «κολτσονέρος» με επίσημη ενημέρωσή τους ανέφεραν ότι ο Φέλιξ και ο Λεμάρ υπέστησαν μυϊκούς τραυματισμούς στον αριστερό μηρό τους, ωστόσο το πρόβλημα για τον Πορτογάλο αποδείχθηκε σοβαρό.

Φέτος ο Φέλιξ αγωνίστηκε 35 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 10 γκολ, ίσως στην καλύτερή του σεζόν στην Ατλέτικο, με τον Σιμεόνε να στερείται ένα δυνατό όπλο στη μάχη των ροχιμπλάνκος για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου στους ομίλους του Champions League.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X