ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το pregame για το ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των 15 ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στα Γιάννενα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με καλή επιθετική λειτουργία, πήρε τη νίκη στα Γιάννενα. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΣ

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Περίεργο ματς για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Δεν είχε γενικώς πολλή δουλειά και πίεση, ωστόσο βρέθηκε σε δυο φάσεις να «εκτελείται» χωρίς περιθώρια για αντίδραση. Κατά τα άλλα, μια φορά χρειάστηκε να επέμβει και μάλιστα με τα πόδια για να απομακρύνει.

Λάζαρος Ρότα: Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου και μάλιστα με το αριστερό πόδι. Είναι και το δεύτερο συνεχόμενο. Και γενικώς στο ματς πήγε καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι παρά στο ανασταλτικό. Διότι φέρει ευθύνη για την φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΣ που έχασε τον Περέα, ενώ σ’ αυτό που ακυρώθηκε πάλι έχασε τον επιθετικό των γηπεδούχων.

Σίμος Μήτογλου: Στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποια προβλήματα στο μαρκάρισμα του Περέα και έχασε και κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο όμως ανέβηκε αρκετά και τις περισσότερες μονομαχίες τις κέρδισε, ενώ τις περισσότερες φορές κράτησε και σωστά την θέση του.

Γιώργος Τζαβέλλας: Έχασε και αυτός κάποιες φάσεις μέσα στο παιχνίδι. Όμως σε γενικές γραμμές τις περισσότερες τις διαχειρίστηκε σωστά. Κάλυψε σωστά χώρους, βγήκε πρώτος πάνω σε μπάλες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που χρειάστηκε να το κάνει και περισσότερες φορές.

Εχσάν Χατζισαφί: Ταλαιπωρήθηκε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού του από τον Σάλιακα. Έχασε πολλές μονομαχίες και έφαγε και πολλές φάσεις από την πλευρά του. Επίσης δυσκολεύτηκε αρκετά ακόμα και στις διαγώνιες καλύψεις. Επιθετικά κάπως προσπάθησε να προσφέρει, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Μακράν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Έβαλε το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ και μάλιστα με εξαιρετική εκτέλεση μέσα από την περιοχή. Ενώ από τα δικά του πόδια, ξεκίνησαν και τα δυο άλλα γκολ της ΑΕΚ. Γενικώς από τα πόδια του ότι περνούσε, εξελισσόταν σε ποιοτική πάσα ή άνοιγμα του παιχνιδιού της ομάδας.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έπαιξε σε ρόλο κόφτη στο 4-3-3 του Οφρυδόπουλου και τα πήγε εξαιρετικά. Έβγαλε πολλή δουλειά στο κομμάτι που του αναλογούσε και ήταν το ανασταλτικό και «έγραψε» πολλά χιλιόμετρα στην μεσαία γραμμή. Ενώ ήταν και σωστός στις μεταβιβάσεις που έκανε.

Πέτρος Μάνταλος: Επέστρεψε στην ενδεκάδα για να παίξει σε ρόλο εσωτερικού μέσου. Πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του σ’ ολόκληρο το ματς. Ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλές λανθασμένες επιλογές. Αντιθέτως στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε πολλές περισσότερες σωστές μπάλες στο άνοιγμα του παιχνιδιού της ομάδας.

Στίβεν Τσούμπερ: Πολύ καλό ματς από τον Ελβετό μετά από πολύ καιρό. Είναι και αυτός μέσα στα δυο από τα τρία γκολ της ΑΕΚ, ενώ πιστώνεται και με ασίστ στο τέρμα του Ρότα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολλή δουλειά από την πλευρά του, είτε βγαίνοντας προς τα άκρα, είτε κάνοντας κίνηση προς τον άξονα.

Σέρχιο Αραούχο: Αυτή την φορά δεν χρειάστηκε να βγαίνει μακριά από την περιοχή του για να πάρει την μπάλα. Την πήρε αρκετές φορές και καλά μέσα στην περιοχή και εκεί που την ήθελε. Αστόχησε δυο φορές από καλό σημείο, αλλά Τρίτη αστοχία δεν είχε και βρήκε ξανά δίχτυα.

Λιβάι Γκαρσία: Μόνο καλές μεμονωμένες προσπάθειες είχε στο παιχνίδι και όχι συνολικά μια καλή εμφάνιση. Δίνει την ασίστ για τον Αραούχο στο τρίτο γκολ σε μια φάση απ’ αυτές που κάνει συχνά με μπάσιμο από το πλάι και γύρισμα προς το πέναλτι. Γενικώς όμως το έκανε ελάχιστες φορές μέσα στο ματς.

Αντρέ Σιμόες: Επέστρεψε μετά το τραυματισμό του και μπήκε ως αλλαγή για να παίξει εκεί που έπαιζε ο Σιμάνσκι και σε ρόλο κόφτη. Δεν έκανε θεαματικά πράγματα, ανασταλτικά ήταν θετικός, αλλά με την μπάλα στα πόδια του μάλλον βιαστικός.

Στράτος Σβάρνας: Τον έβαλε στο ματς ο Οφρυδόπουλος για να γυρίσει τον σχηματισμό και κυρίως να «κλειδώσει» τα μετόπισθεν. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει κατά κράτος την μονομαχία από τον Περέα και να πάει η ΑΕΚ από το πουθενά σ’ ένα φινάλε θρίλερ μέσα στο ματς.

Γέβχεν Σάκχοφ: Μπήκε στο φινάλε του παιχνιδιού στο ματς, περισσότερο για να δώσει φρέσκα πόδια στην μεσαία γραμμή και να κρατήσει λίγο πιο πολύ η ομάδα την μπάλα στα πόδια της. Δεν βοήθησε και πολύ.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Για τον ίδιο λόγο με τον Σάκχοφ, μπήκε και ο Ιρανός στο γήπεδο στο φινάλε του ματς.  Πρόλαβε πάντως να δώσει κάποιες μάχες, ενώ μια καλύτερη πάσα να είχε δώσει σε μια αντεπίθεση της ΑΕΚ, ίσως να είχε έρθει και τέταρτο γκολ. Δικαιολογείται πάντως καθότι με την βροχή είχε τεράστιο πρόβλημα με τα προστατευτικά γυαλιά.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X