Σανγκάη: Τα συμπτώματα του ιού που έφερε το πιο σκληρό lockdown στον κόσμο

Κορωνοϊός: 1.194 νέα κρούσματα, 577 διασωληνωμένοι, 68 θάνατοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εικόνες βγαλμένες από εφιάλτη έρχονται από τη Σανγκάη της Κίνας που παρά τη «μίνι» χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων σε περιοχές όπου δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα κορωνοϊού, εκατομμύρια άνθρωποι παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους αντιμετωπίζοντας πρόβλημα ακόμα και με τη σίτισή τους.

Το lockdown που αποφασίστηκε στα πλαίσια της πολιτικής «μηδενικής ανοχής» στην COVID-19 του Σι Τζινπίνγκ έχει φτάσει στα όριά του μεγάλο αριθμό κατοίκων αφού οικογένειες πεινούν, χωρίζονται και κατοικίδια ασθενών θανατώνονται μαζικά, ακόμη και με ρόπαλα σε κεντρικούς δρόμους.

Πολλοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το σκληρό lockdown της Σαγκάης θεωρώντας πως οι κινεζικές Αρχές… κρύβουν κάτι. Σύμφωνα με τον Ηλία Μόσιαλο, η Κίνα αποφάσισε να επιβάλλει τα πιο σκληρά περιοριστικά μέτρα λόγω της υποπαραλλαγής Ομικρον 2.

Διαβάστε περισσότερα για τα συμπτώματα του ιού που έφερε το πιο σκληρό lockdown στον κόσμο

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X