Ολυμπιακός - Η Θύρα 7 πήγε στου Ρέντη: «Κάποιοι στην ομάδα είναι χαλαροί, δεν το δεχόμαστε αυτό»

Ολυμπιακός - Η Θύρα 7 πήγε στου Ρέντη: «Κάποιοι στην ομάδα είναι χαλαροί, δεν το δεχόμαστε αυτό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 πήγε στου Ρέντη μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετέφεραν την δυσαρέσκεια τους, τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και το προπονητικό επιτελείο για την προβληματική εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών.

Κύριοι αποδέκτες ήταν οι παίκτες στους οποίους έγιναν παρατηρήσεις και αυστηρές συστάσεις: «είμαστε δυσαρεστημένοι με αυτό που βλέπουμε και ήρθαμε για να ξεκαθαρίσουμε τη στάση μας. Εμείς σαν Θύρα 7 και εκφράζουμε όλο τον κόσμο, θέλουμε από εσάς φωτιά στα μάτια και να παίζετε σαν παίκτες αυτής της ομάδας. Εδώ είναι Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να μη νικάτε ομαδούλες που έχουν το 1/4 του μπάτζετ μας.

Και ακόμα και όταν δεν νικάτε θα ματώνετε αυτή τη φανέλα που για εμάς είναι η ζωή μας και θα είναι πάντα. Θέλουμε το Κύπελλο και νίκες απο εδω και εμπρός για να κλείσουμε τη χρονιά αγαπημένοι και όλοι μαζί σαν οικογένεια. Δεν μπορεί εμείς και κάποιοι στην ομάδα να μην κοιμούνται και κάποιοι άλλοι να είναι χαλαροί.

Δεν το δεχόμαστε πια αυτό και το ξεκαθαρίζουμε. Θα γυαλίζει το μάτι σας απο εδώ και εμπρός και θα τα δίνετε όλα. Πάντα σας στηρίζαμε, τώρα πρέπει να δείξετε ότι είχαμε δίκιο. Κάντε χαρούμενους εμάς και τους φιλάθλους μας ξεκινώντας από την Πέμπτη».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X