Survivor: «Βλέπω ειδύλλιο μεταξύ Σοϊλέδη και Σοφιάνας, στην καλύβα γίνεται...» (VIDEO)

Survivor: «Βλέπω ειδύλλιο μεταξύ Σοϊλέδη και Σοφιάνας, στην καλύβα γίνεται...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα του Survivor, έκανε λόγο για ειδύλλιο μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι πραγματικά στην καλύβα γίνεται το δις εξαμαρτείν» ανέφερε, αρχικά, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Βλέπω μονίμως τον Άρη και μαζί του την Σοφιάννα, πρωταγωνίστρια παντού. Τους βλέπω να πηγαίνουν πίσω στην καλύβα για πάρα πολύ ώρα και το βράδυ και το πρωί και να εξαφανίζονται. Έχω δει να του κάνει διάφορα έτσι παιχνιδάκια στον τρόπο που του μιλάει, έχω δει να του κάνει μασάζ, να τον έχει πρίγκιπα και κάτι μου μυρίζει εμένα σε όλο αυτό το σκηνικό γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι πάρα πολύ έξυπνος και βλέπει πράγματα πριν καν γίνουν», τόνισε.


«Νομίζω ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο μέσα στο Survivor. Είναι η Σοφιάννα και ο Άρης. Πραγματικά με στεναχωρεί γιατί ο Άρης έχει μια κοπέλα. Δεν θέλω να βάλω σπίρτο και να ανάψω φωτιά αλλά πάρα πολύ εντύπωση μου κάνει γιατί η Σοφιάννα είναι με τον Άρη κ..ος και βρακί!Μια μέρα που πήγε να του κάνει μασάζ μπροστά στις κάμερες, είπε ο Άρης “μη μου κάνεις μασάζ και το δει η κοπέλα μου και γίνει χαμός”. Πήρα κι εγώ θέση και του είπα, “Άρη, κούλαρε φίλε γιατί έχεις και μια κοπέλα έξω που σε βλέπει”» συμπλήρωσε, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Θα με στεναχωρούσε πάρα πολύ αν ήμουν εγώ στη θέση της κοπέλας του Άρη και έβλεπα αυτό το σκηνικό. Είναι όλο λάθος και δεν είναι τίμιο κατά τη γνώμη μου. Επίσης έχω παρατηρήσει, πιο παλιά, ότι ήταν κολλητός και με την Ναυσικά. Έχει κι εκείνη σχέση. Δεν ξέρω τι γίνεται, να κάνω τον σταυρό μου. Είμαι πάρα πολύ τίμιος αλλά θέλω να τα πω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Πάντως μετά την ένωση, ή θα γελάσουν πάρα πολύ ή θα κλάψουν πάρα πολύ οι έξω που περιμένουν τους συντρόφους τους, να γίνει το μαλλιοτράβηγμα του αιώνα», κατέληξε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X