Η ΑΕΚ θέλει νίκη κόντρα στον Προμηθέα και τα πολλά προβλήματα (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ θέλει νίκη κόντρα στον Προμηθέα και τα πολλά προβλήματα (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Δύσκολο το έργο της ΑΕΚ στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα

Η ΑΕΚ επισκέπτεται την Πάτρα (ERT3), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την τετράδα.

Η ομάδα του κόουτς Σεγκούρα (10-10) θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα (11-7) με την πίεση να βρίσκεται όλη στην ΑΕΚ. Ο Κολοσσός με τις 3 συνεχόμενες νίκες που έκανε ξέφυγε (13-8) στην βαθμολογία και οι ελπίδες για την 4η θέση έχουν λιγοστέψει. Για να μπορέσει η ΑΕΚ να μείνει στο κυνήγι της ομάδας της Ρόδου θέλει μόνο νίκη για να μειώσει την απόσταση.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο Κούρο Σεγκούρα θα έχει πολλά προβλήματα, εκτός από τα γνωστά, κάποια και της τελευταίας στιγμής. Ο Μπράιαν Ανγκόλα δεν αναμένεται να αγωνιστεί, αφού θέλει ακόμα χρόνο, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ βρίσκεται στην αποστολή κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ο Έρικ Γκρίφιν δεν έχει επιστρέψει ακόμα ενώ και ο Νίκος Παππάς βρίσκεται σε άδεια.

Τα προβλήματα που προέκυψαν όμως από τις τελευταίες προπονήσεις αφορούν τον Ίαν Χάμερ και τον Φιλιππάκο. Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και είναι αμφίβολος για το αγώνα, καθώς πονάει στο πόδι του, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ έπαθε ελαφριά θλάση και θα απουσιάσει για κάποιο διάστημα. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι το έργο της ΑΕΚ είναι τρομερά δύσκολο χωρίς 6 παίκτες που θεωρούνται στο βασικό ροτέισον.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι διεθνείς, Βάσω Τσαρούχα (Αττικής) και Μανώλης Τσολάκος (Αττικής), μαζί με τον Γιώργο Κατραχούρα (Κρήτης).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X