ΑΕΚ: Η ώρα της φιέστας για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ σήμερα (17:00) κόντρα στην Δόξα Βύρωνα

Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ - Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 17:00 στο «Γ. Κασιμάτης» την Δόξα Βύρωνα στο τελευταίο παιχνίδι της στην Α2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ πέτυχε φέτος τον μεγάλο της στόχο  πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στην Α1 στην παρθενική της συμμετοχή στο γυναικείο χάντμπολ.

Σήμερα ήρθε η ώρα της φιέστας για την ομάδα του Κώστα Κότσιρα που υποδέχεται στις 17:00 στο «Γ. Κασιμάτης» την Δόξα Βύρωνα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Σε αυτή την αναμέτρηση που έχει καθαρά εορταστικό χαρακτήρα, τα κορίτσια του «Δικεφάλου» περιμένουν και την στήριξη του κόσμου τους για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.  Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ έφτασε φέτος στην άνοδο συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην Α2, αήττητη με 13 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν όπου θα βρει την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία με στόχο φυσικά να συνεχίσει την ανοδική πορεία της και να πρωταγωνιστήσει.

«Να κλείσει ιδανικά η σεζόν»

Η Λευκοθέα Φάζου μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε για τη σημερινή αναμέτρηση με την Δόξα Βύρωνα πως στόχος είναι να πετύχουν μια ακόμη νίκη και να κλείσει ιδανικά αυτή η σεζόν και φυσικά να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους την άνοδο: «Αν και μαθηματικά έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1 Κατηγορία, το μόνο αποτέλεσμα που θέλουμε είναι η νίκη για να κλείσει ιδανικά αυτή η σπουδαία χρονιά για την ομάδα μας! Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και στο τέλος να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας και επίσημα πλέον αυτή την ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ».

Επίσης, η Βασιλική Κίτσιου από την πλευρά της τόνισε πως παρότι το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον όλες θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και να ολοκληρώσουν με μια ακόμη νίκη αυτή τη σεζόν: «Παρόλο που ανεβήκαμε ήδη στην Α1 και επιτεύχθηκε ένας από τους στόχους μας, μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι με την Δόξα Βύρωνα και θέλουμε την νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό τον αγώνα, καθώς είναι και ο τελευταίος της χρονιάς. Εννοείται πως θα μπούμε όλες συγκεντρωμένες δίνοντας το 100%, προετοιμασμένες ψυχολογικά και αξιοποιώντας ό,τι έχουμε δουλέψει στην προπόνηση». Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο αναβλήθηκε μετά από αίτημα της Δόξας Βύρωνα λόγω κρουσμάτων και ορίστηκε για σήμερα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X