Δεν εκμεταλλεύτηκε την γκελα της Βέροιας η ΑΕΛ (1-1) με την Νίκη Βόλου

Δεν εκμεταλλεύτηκε την γκελα της Βέροιας η ΑΕΛ (1-1) με την Νίκη Βόλου
Photo Credits: INTIME

Ευκαιρία να μειώσει από την κορυφή έχασε η ΑΕΛ στο ματς με την Νίκη Βόλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα της Βέροιας και την δυνατότητα να μειώσει την διαφορά δεν εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΛ που έμεινε στο 1-1 ενάντια στην Νίκη Βόλου μένοντας στο -5 από την κορυφή.

Σε αντίθετη περίπτωση και σε νίκη δηλαδή, η Λάρισα θα είχε καταφέρει να πλησιάσει στο τρίποντο την Βέροια και να την αγχώσει ακόμη περισσότερο, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, η Λάρισα κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 52ο λεπτό ο Όγκμποε για να ισοφαρίσει σε 1-1. Το σκορ αυτό έμεινε ως το φινάλε έτσι, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να φτάσουν στην ανατροπή και στη νίκη, κολλώντας στην ισοπαλία και μένοντας στο -5 από την κορυφή.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Παναγιωτίδης (78′ Γκαρσία), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Βασιλείου (65′ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος (46′ Γρηγορόπουλος), Μαξιμένκο, Ραμίρεζ, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς (46′ Όγκμποε), Κούστα (46′ Κολομπίνο), Μαυριάς (78′ Νίνο), Γλυνός (67′ Μιλτιάδης).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X