Ψάχνει κάτι καλύτερο ο Γκαρσία - Παραμένει ζωντανή στο παιχνίδι η ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σε επαφή με τον Γκαρσία, συζητήσεις με άλλους προπονητές
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει να παλεύει την περίπτωση του Ρούντι Γκαρσία η ΑΕΚ, με τον Γάλλο τεχνικό να ψάχνεται σε... άλλες πολιτείες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κεφάλαιο προπονητής παραμένει… ζεστό στις τάξεις της ΑΕΚ!

Οι επαφές των ανθρώπων της Ενωσης για το νέο τεχνικό συνεχίζονται και σύμφωνα με τη «LiveSport» στόχος είναι να φέρουν τον εκλεκτό στην Αθήνα το αργότερο ως το τέλος του μήνα.

Χθες ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρονταν ξανά στον Αντρέα Πίρλο, αλλά από την ΑΕΚ ξεκαθάριζαν πως παρ’ όλο που έχει προταθεί, δεν απασχολεί, για διάφορους λόγους.

Όσο για τον Ρούντι Γκαρσία, δημοσιεύματα στη Γαλλία σημείωναν ότι ο Γάλλος τεχνικός έχει απορρίψει την ΑΕΚ γιατί θέλει να βρεθεί σε ανώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, ενώ άλλα ρεπορτάζ τον ήθελαν πλέον και υποψήφιο να οδηγήσει την Εθνική Μαρόκου στο Μουντιάλ.

Βέβαια, σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ» το γεγονός πως ο διάσημος προπονητής δέχτηκε να ανοίξει κανάλι επικοινωνίας με τους «Κιτρινόμαυρους» κι έστειλε τον εκπρόσωπο του στην Αθήνα για απευθείας επαφές με τους ανθρώπους της Ένωσης και ξενάγηση στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις, σαφώς δίνει ελπίδες στην ΑΕΚ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X