Οι Σκόκο, Μπλάνκο και Νάβας εύχονται για τα γενέθλια της ΑΕΚ (VIDEO)

Οι Σκόκο, Μπλάνκο και Νάβας εύχονται για τα γενέθλια της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι Νάτσο Σκόκο, Ίσμαελ Μπλάνκο και Φερνάντο Νάβας στέλνουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού τις ευχές τους για τα 98α γενέθλια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK και Αργεντινή. Μία σχέση που οκτώ στις δέκα, καταλήγει σε έναν μεγάλο έρωτα. Απτό και πιο πρόσφατο παράδειγμα, η σχέση των φίλων της «Ένωσης» με τον Σέρχιο Αραούχο.

Πριν από αυτούς, όμως, υπήρξαν κάποιοι που «έστρωσαν» τον δρόμο. Παντοτινές «καψούρες» της εξέδρας που δεν «σβήνουν» στον χρόνο, είτε πέρασαν δέκα, είτε είκοσι χρόνια, από την τελευταία φορά που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ.

Στην περίπτωση των Νάτσο Σκόκο και Ίσμαελ Μπλάνκο, πέρασαν περίπου έντεκα. Στο σήμερα, όμως, συναντιούνται ξανά στο «γήπεδο» του BN Sports για να ευχηθούν «Χρόνια πολλά» στην αγαπημένη τους ΑΕΚ που κλείνει τα 98 της χρόνια. Μαζί τους και άλλος ένας συμπατριώτης τους, με τον οποίο δεν υπήρξαν συμπαίκτες (τι τριπλέτα θα έφτιαχναν άραγε;;;) αλλά «έγραψε» τη δική του ιστορία στις αρχές της νέας χιλιετίας: ο Φερνάντο Νάβας!

Φερνάντο Νάβας: «Υπέροχες στιγμές, όμορφες εποχές!»

«Στέλνω την αγάπη μου και τους χαιρετισμούς μου στην ΑΕΚ! Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά, σε μια ομάδα που αγαπώ πολύ. Κρατάω μέσα μου υπέροχες στιγμές, από όμορφες εποχές. Στέλνω την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους!»

Ίσμαελ Μπλάνκο: «Η χρονιά στο νέο γήπεδο να είναι από τις καλύτερες του συλλόγου!»

«Θέλω να στείλω τις ευχές μου και να ευχηθώ χαρούμενα και όμορφα γενέθλια. “Χρόνια πολλά ΑΕΚάρα!”. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς και ευλογημένοι. Η χρονιά που έρχεται να είναι από τις καλύτερες, μαζί και με το νέο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της για όλη την αγάπη που πάντοτε μου έδειχναν, το εκτιμώ πολύ. Στέλνω την αγάπη μου από την Αργεντινή. Εύχομαι να γιορτάσει πολλά ακόμη γενέθλια. Χρόνια πολλά ΑΕΚΑΡΑ!»

Νάτσο Σκόκο: «Ελπίζω να σας δω σύντομα!»

«Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία και αυτό το βίντεο, για να ευχηθώ για την επέτειο της ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντική μέρα για μένα. Είναι μεγάλη τιμή να έχω αποτελέσει μέρος της μεγάλης ιστορίας της ομάδας. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τα χρόνια που έζησα στον σύλλογο. Στέλνω την αγάπη μου σε όλο τον κόσμο, στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ελπίζω να σας δω σύντομα. Στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X